• 8409
    18 ekim 2014 fenerbahçe maçı'na gösterdiği ilgi türk sporunun gittiği noktayı ortaya koymaktadır.
    çünkü kimsenin futbola inancı kalmadı.
    ünal aysal verdi mesajı. cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir diyerekten...
    peki ya ne? ünal aysal başarısız diyen tüpçü var ya, ünal aysal'ın bir fenerbahçe mağlubiyeti ile yönetimden ayrılması için her şeyi ama her şeyi yapar. bir taşla iki kuş... fenerbahçe mağlubiyeti ile giden ünal aysal'ın tekrar dönmesi de zordur.

    siz maçı bekleyedurun, fenerbahçeli futbolculara çoktan talimat gitmiştir. topun olmadığı, kameraların çekmediği yerde istediğinizi yapın hakemler görmeyecek diye.
    ayrıca rahatlıkla galatasaraylı futbolcuların ayağını kırın en fazla sarı kart alacaksınız ama dikkat edin de bir maçta ikiden fazla ayak kırmayın diye.

    maçı izleyin. belki hatalı penaltı kararı falan olmaz. ama fenerbahçe'ye verilmeyen ve galatasaray'a verilen fauller bizi sindirecek, rakibe maçı domine etme şansını sunacaktır. sonrası zaten belli. fenerbahçe illa golü bulacak, galatasaray'ı sinirlendirecek sinirlendirecek ve mağlubiyet.

    sıkıldım bu senaryodan amk. senelerdir aynı şey. bu ibneler bir avrupa kupası maçında, tff'nin emrinde olmayan bir hakemle karşımıza çıksalar keşke. o zaman görürüz iki takımın eşit şartlardaki mücadelesini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın