resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9534
    14 ekim 2014 aslan meçlisi programında hoca hakkında çok ciddi birşey söylendi; fatih terim'in bizzat kendisi milli takımın başına geçmek için üst düzey yetkili isimlerle görüştüğünü sonrasında galatasaray'dan kendisini kovdurduğunu, bunu bilerek ve isteyerek yaptığını.

    şimdi hocam eminim buralardan haberdardır, o değilse de cevresinde etrafında ki insanlar okuyordur. merak ediyorum; hoca hep şöyle konuşacam böyle konuşacam diyip halen neden bir şey söylemedi ? ya resmen bellirli bir galatasaray taraftarını ünal aysal'a düşman olma sebebidir. neden ?

    tamam fatih terim bizim, gider gelir, hata yapar felan hepsini sineye çekeriz tamam, tamam da. neden ? fatih terim neden böyle. neden güçün yanında, neden bu yolu seçti, ya arkadaş çık bir açıklama yap. aysal'ı suçla, bana şunu bunu yaptılar de ama kalkıpta bizi ayak üstü becermesin. hoca bu gidişat iyi değil, bu konu beddua'ya doğru gidiyor. senden çıkmaz torun torbandan çıkar.

    edit: olana ölene çare yok ancak bu operasyonda kendisi bizzat bulunmuş, hemde kendisi bir maçtan sonra çıkıp " daha çok hırslandım, gitmeyecem " dediği sezon içerisinde bu operasyona dahil olmuş, doğru mu yanlış mı; açıklasın.

    not: tamam aysal'ın daha hatası var, izin vermeyecektin ancak oda iyi niyetinden mi verdi anlamadım; resmen evlisin sen, çıkıp birisi karına gel bana 4 ay karılık teklifi gibidir, belki ağır ama öyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın