• 10959
    herhalde bizim lanetimiz bu. yıllar içinde mükemmel galatasaray'ı görmek ve onun dağılmasının ardından beceriksizler ordusu tarafından bir türlü tam halini görememek. tam 10 yıldır bu takım sol bek diye bağırdı mesela. geçen sene alındı. geldiğine pişman oldu. hakan şükür'den sonra en iyi santrafor geldi mesela elmander. bu panpa şova kaçmadı bencillik yapmadı gol atmadığında sırıtmadı ama futbolun şovuna yenildi. drogba - burak geldi pabucu dama atıldı. orta sahada adeta bir savaş tanrısı oynuyor adı melo. galatasaray'a gelmiş ilk önlibero diyebiliriz. defansa bakıyorsun semih diye hem de alt yapıdan bir aslan çıkmış. talihsizliğe bak arkadaş talihsizliğe...

    hagi'den sonra gelmiş en kaliteli hücumcu ortasaha sneijder. talihsizliğe bak amk.

    bir hoca getiriyorsun. öyle işler yapıyor ki meğer italya'yı durdurmak için gelmiş vaktiyle italya'nın başına. meğer italya şampiyon olabilirmiş aslında. bütün hazırlık kampı boyunca 451 oynatmış. doğruyu uygulamış yani. tek hatası burak üzerinde ısrar etmesi ve veysel denilen adamı oynatması. burak konusunda kızamıyorsun çünkü istatistiki olarak golcü. gerçi futbolu bilmeyen adam bile ulan bu nasıl golcü der kara kara düşünür der ilk antrenmanda. adam birden bire 352 gibi bir garabete dönüyor. düşün 5'li ortasahayla arsenal sana karşı top çeviriyor.

    çift forvetmiş... ikisini de at çöpe koy umut bulut'u. koy olcan'ı kes veysel'i koy tarığ'ı. koy sneijder'i umut'un arkasına. hele bir kilitle ortasahayı bir boz rakibi. adam bir ne oluyor amk desin ya.

    galatasaray'da emre okan suat ergün ne yapıyordu zannediyorsunuz? hakan arif ne yapıyordu zannediyorsunuz? bunlar langırt adam burak gibi sap sap duruyorlar mıydı zannediyorsunuz? bunlar rakibi bozuyorlardı beyler. galatasaray yurt dışında hiçbir zaman maçları domine etmedi. bozdu kırdı ezdi enseye yapıştırdı. hakan leeds maçında 70 metre depar attı. sorarım o qral buraq.. sormuyorum lan sormuyorum.

    ama şunu soruyorum. dün gece prandelli'ye, mancini'ye sorulan sorular neden terim'e sorulmadı izlanda mağlubiyeti sonrası? prandelli bu takımın td'si olamaz. (bkz: italyan teknik direktörlerin mister kompleksi) konusunda ayrıca inceleyeceğim ancak muhabirlerimizin terim'e de aynı soruları soramaması da incelenmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın