aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3398
    1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçında kameralara da yansıyan etkileyici performanslarıyla medeniyetin beşiğini sallayanlar olarak hafızalara kazınan gruptur.

    galatasaray sevgisi nedeniyle yollarımızın kesiştiğini düşündüğüm (keza benim o renklerden başka bir çıkarım yok) bu grup ile ilgili en çok ağrıma gidense bu grup malum beşiği sallarken başkanları olan, aynı zamanda da kulübün kongre üyesi sıfatına sahip, beyefendinin de -gözlerim beni yanıltmıyorsa- aynı tribünde bulunup, müdahele etmemiş oluşudur.

    belki sonra müdahele kabilinden etmiştir bilemiyorum tabii dipdibe değildik ama insan bekliyor ki başkan maça girerken gerekli uyarıyı yapsın, tayfasını baştan kontrol altına alsın, insanlar da (tabirim için özür dilerim) hayvanlara bak demesin, kulüp ceza almasın. neyse islah oldukları günü görmek ümidiyle...

    ha bi de şey daha dikkatimi çekti; arsenal ilk yarı bulunduğumuz tarafa doğru hücum ediyor daha gol de yememişiz. mantık diyor ki hep beraber bi yuh çekelim, ıslıklayalım. ama nerde! bu arkadaşların arabesk bir-iki besteleri var ilk 3-5 dakka yaptıkları diğer tezahüratlardan sonra sürekli onları okuyorlar. sanırım çoğu türkücü olmak istemiş ama şansları yaver gitmemiş, acısını tribünde çıkarıyorlar. insan bi senkronize olur da hazır ingilizleri bulmuşsun, sessiz sakin maç izliyorlar, top rakipteyken bi yuh çeker, maça kanalize olur ve bunu maç boyu gücü yettiğince devam ettirir. neyse dediğim gibi normalleştikleri günü görmek ümidiyle, sonuçta bizim insanımız, torbaya koyup kapının önüne atacak halimiz yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın