• 10958
    ------------- muslera --------------
    tarık - chedjou - semih - hakan
    olcan - melo - selçuk - sneijder
    --------- burak - umut ----------

    prandelli kalacaksa yazdığımız hiçbir kadronun şansı yok fakat olur da gönderilirse gelecek teknik adam için yazıp çizelim.

    bu takım bu sistemi oynar. çift forvet oynar. sneijder sol kanatta oynadı ve bizdeki en iyi performansı sol kanatta göstermiştir. mancini bile onu solda oynattı. 4-4-2 gibi duruyor ama oyuncu özelliklerinden dolayı hücumda 4-2-4 ve 4-3-3'e evrilebilen bir diziliş.

    burak'ı burak yapan selçuk'tan ziyade onu rahatlaran ikinci bir forvetin olmasıdır. pres gibi, savunma gibi, sırtı dönük oynama gibi işleri yapacak birisinin olmasıdır. bu kişi de umut'tur. umut'un kanat oynama özelliğinin olduğunu ve savunma yapabildiğini zaten biliyoruz.
    tahtada sneijder solda yazılı ama sneijder bu her yere gidebilecek serbestliği olmalı. olcan zaten statik bir oyuncu değil. çok yönlü ve tekniği olan birisi. melo-selçuk ikilisi yine eskisi gibi görev almalı.
    tarık olmaz formu iyiyse veysel olur, hamit olur hatta furkan olur ama düzen bu olmalı.

    galatasaray budur, bunu oynar. rakip kim olursa olsun bunu oynamalıdır.

    bugün nurullah sağlam'ı takımın başına getirelim ve bu düzenden oynatsın açık ara farkla şampiyon oluruz. saçma sapan tercihler yapmasın ve oyunu iyi okuyabilsin yeter. zaten oyuncular bu düzende ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. onları bu noktaya getiren de bu düzendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın