• 10955
    melo dün gece oynanan maçta * kariyerinin belki de en kötü performanslarından birini sergiledi melo'yu seviyoruz başımızın üstünde yeri var ancak kötü oynadığı bir maçın ardından yere göğe sığdıramamak saçma geliyor. kötü oynamasındaki en büyük etmen stoper oynamasıydı bu prandelli'nin hatası orası ayrı. ancak melo'nun her an her saniye atılacakmış gibi sakat oyunu beni çok tedirgin ediyor, dünde yine çok net kırmızı kartlık bir faul yaptı hakemin insafına sarı kartla kurtardı üzerine bir de topa dokundum diye itiraz ediyor anlamak mümkün değil. dünkü çocuk değilsin, yediğin haltın farkındasın sık elini hakemin dön arkanı git neden ikinci sarıyı görmek için aranıyorsun kardeşim. gözünü seveyim melo, seni kimseye yedirmedik yedirmeyiz ama bu gamsız hareketlerinle sende bizi yedirmekten vazgeç artık.

    muslera gözümüzün nuru canımız ciğerimiz ama kabul etmek gerek ki büyük takım kalecisi bir iki tane ekstra iş yapmalı dün kötü gününe denk geldi gelen toplarda hepsi gol canı sağolsun bir daha aynı performansı görmeyeceğimizi düşünüyorum

    sneijder ise takımın ayakta kalan tek parçasıydı. canını dişine taktı kolunda taşıdığı pazubandın hakkını verdi. eğer varsa hakkımız helal olsun, o da bize helal etsin. galatasaray böylesi 10 numarayı görmeyeli 15 sene olmuştu.

    ched- semih ikilisi iyi maç çıkardı. bruma, pandev, hamit iyi halden yırttı ama geri kalanlar için söyleyecek söz bulamıyorum. yazık gerçekten yazık kazandığınız paralara.

    hocada bir zahmet otursun wenger'i dinlesin o bile yeter yanlışlarını farketmesine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın