• 8374
    bazı kişiler sanırım entryleri gözüyle okumuyor bu platformda. burada yaşadığım bazı durumlar bunu doğrular nitelikte. açıkçası benim için can sıkıcı boyutlara ulaştı. atılan özel mesajlar bir yana, ilgili başlıkta hedef göstererek yapanlar oluyor ki bu daha sinir bozucu.

    bir gün zlatan'ın kardeşi öldükten sonra cenazesinde saf tuttuğunu gördüğüm bir resmi paylaştım ve "hangi dine mensup bilmiyorum fakat bütün dinlere saygısı olduğu kesin."yazdım. vay efendim bananeymiş dininden de benim gibiler yüzünden ülkemiz bu haldeymiş de. ülkenin bu halde olmasının müsebbibi benmişim yani. inananı da inanmayanı da beni hedef göstererek egosunu tatmin etti adeta. ha sonuç ne mi oldu ? moderasyon benim mesajımı sildi. saldırgan tavırlar içeren o mesajlar kaldı.

    en son yine yazdığım entry'i gözüyle okumayan bir kişi beni eleştirmiş. demek istediğim elma iken, onun anladığı hani armut bile değil. onun anladığı adeta patlıcan. başlık altında ben yanlış anlaşılmayı düzelttikten sonra bir özür dileme zahmetinde bile bulunmadı. ne başlığın altında ne de özelden.

    özel mesaj yoluyla saçmalayanları saymıyorum bile. eminim sizin de başınıza geliyordur böyle şeyler. kimse fikrini değiştirsin, benim fikrime inansın demiyoruz elbette. ancak yazılanı bir kere sağlam okuyun; anlayamadıysanız ikinci üçüncü kez okuyun be kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın