resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6742
    yahu yeter artik sunu yapti bunu yapti diyerek şu adami savunmayi bırakın. adam diger bircok forvetin normal olaral yaptığı seylerden 2-3 tane yaptığı icin iyiymiscesine gene ovulmeye basladi.

    olcan'a dikine pas atmis da, dzemaili'ye pozisyon hazirlamis da falan da filan. bi kere olcan'a attigi pas oyle aman aman ince bir pas degil, hani yetenegini ve kalitesini gosterdi denebilecek bir pas hic degil. dzemaili'yle yaptigi verkac icin de kendini aştığı acik ama siradan bir galatasaray forveti icin olagan olabilecek bir hareketi burak yilmaz yapinca lutuf olusunu goruyoruz.

    dun kac tane top ezdigini, sirti donuk oynayarak kac atagi alistigimiz uzere heba ettigini bir kez daha gorduk. faullerine devam etmesiyle ve ofsaytta kalmasiyla da sasirtmadi. yuklenince fayda mayda saglamaz bu adam sana, balikesir'e yuklendin ne sagladi? hangi hava topunu indirebilir? sirti donuk hangi topu alip servis yapabilir? varsa yoksa defans arkasina koşsun delibas tavuk gibi biz de aaa mucadele etti diye yiyelim.

    avrupa'da burak'in ileride top tutamamasi bize hezimet olarak dönebilecek bir eksi. bunlari israrla niye gormuyorsunuz? bir de kazandigimiz macin ardindan 3 puanin da verdiği rahatlikla ovmek kolay. 2-1 iken kac tane top onunde ya da civarinda cevrilirken bos beles bakti sayamadim. penaltiyi da kacirdi, donen top onune düşmese bu adamin isi gol atmak diyecek miydin hala?

    birakin allah askina bu adami, savununca o kadar komik gorunuyorsunuz ki. ayni koskoca galatasaray takiminin forvetinde açık ara bu kadar kötü bir forvetin komik gorunmesi gibi.

    (bkz: 26 eylül 2014 galatasaray sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın