resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9326
    kendi adiniza konusun. fatih terim sayesinde galatasarayli olduysan, en fazla onun kadar galatasaraylisin demektir. git tupoglan'la oyna sen de.

    'aslolan galatasaraydir, fatih terim adaletin oldugu yerde olur' deyip, bu cumlelere en yakisiksiz hareketleri yapti, yapmakta ve gelecekte de yapacak. kafasinda kimbilir neler var. kuyrugu birbirine degen 2 tilki varsa iyi.

    dun gece 'quick jizz' pozisyonunda izlemistir unal aysal'i. zira islem tamam, operasyon successful. unal aysal birakiyor, yerine gelecek baskanla nasilsa bi yol yaparim diye dusunuyor.

    bugune kadar omru hayatimda hicbir futbolcuyu veya teknik direktoru ozel olarak karsilamaya veya ozel olarak protesto etmeye gitmedim, gitmem de. ancak bu adam tekrar 'aslolan galatasaray'dir' bam bim bom konusurda bu kulubun kapisina tekrar kapak atmaya calisirsa eger; o gun ben giderim florya'ya. en onde giderim hem de. allah hepsinin bin belasini versin. amk futboldan soguttunuz lan bizi. kimin eli kimin cebinde belli degil, hem futboldan, hem sozlukten her bi boktan usandik biktik. 2 sene boyunca senin kuyunu kazsinlar, ha bugun ha yarin konusucam konusucam de dur; sonra agzini acma.

    ama onu da biliyorum neden konusmadi. keske o kadikoy'de kazandigimiz sampiyonlugu kaybetseydik. o gun kaybetseydik bugun ne fatih terim tff'nin yaninda olurdu; ne de biz bu krizlere girerdik. gerci sampiyon olduk da fath terim'in gercek yuzunu gorduk, bu da cok onemli bir sey zira daha beylik laflarla kandirilabilecegim uzun yillar var onumde. simdi allah bir dese durur dusunurum. o gun o sampiyonlugu kazandi, adini tekrardan yazdirdi(!) tarihe; kadikoy'de sampiyonluk kazandi sonucta di mi?

    aklima artik tek bir sey geliyor. tff ve terim en basindan beri dirsek temasindaydilar; danisikli bir dovus izledik yillardir. tff terim'e kesti cezalari; terim terimlik yapti 2 esti bir gurledi ama kesinlikle ters konusmadi kimseyle ilgili. hep o mesafeyi korudu, en sonunda da olanlari biliyoruz.

    fatih terim, sen okumazsin buralari adim gibi eminim ama belki kizin falan okur da soyler sana. senin bu kulube geri dondugun gun, ben de hincal uluc'a baglayip galatasarayliligimi askiya alicam. seninle kazanacagimiz basariyi sikerler. bitti o isler artik. basariyla goz boyama devirleri gecti gitti.

    yaptiklarin icin eyvallah, ama sakin geri donme. allasen donme. tupoglan'la takilin ilelebet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın