• 20
    ünal aysal 2014 tarihi itibarıyla tekrar aday olmama kararını değiştirmezse

    alp yalman: geçenlerde twitter'da okudum, doğrudur en son sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği dağılmamışken başkandı. o dönemden bu yana en büyük icraati "ne şikesi, fenerbahçe şike yapmadı ki" demek olmuştur.

    mehmet helvacı: kendisi hain katagorisindedir. adnan polat yönetiminde yaptıklarından sonra hala camiada saygı görebiliyor olmasını anlamış değilim. o çirkefliğinin ardından ben avukat arayan bir vatandaş olsam güvenilir olmadığı gerekçesiyle asla ama asla çalışmazdım kendisiyle.

    bunlar dışında henüz ciddi bir aday olmadığından haklarında değerlendirme yapmak istemiyorum. ancak adı geçen haluk ulusoy'un da durumunun pek parlak olmadığını söylemek isterim. faruk süren konusunda ise çekimserim. sebeplerimi aday olursa yazacağım. eldekiler içerisinde kötünün iyisi olarak değerlendiriyorum.

    ancak hala umuyorum ki aklı selim galip gelecek, galatasaray'ın dinazorlarının etkisi bir şekilde belki de taraftarın tepkisiyle pasifize edilecek ve ünal aysal bir dönem daha başkanlığa devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın