resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5881
    adnan polat'ı övmeye de yermeye de gerek yok. kendisi adnan polat'tan daha başarılı olmasının sebebi, kişiler olarak ali dürüst, fatih terim, adnan öztürk, abdurrahim albayrak gibi işini en iyi şekilde yapan yöneticileriydi. yeni stad ve onun getirileri ile şampiyonlar ligi gelirleri çok büyük ekonomik güç verdi yönetimine. ama kendisini beğenenler hatta efsane gibi görenler bu olanları görmek istemedi. futbolu fatih hoca, basketbolu ergin hoca ayakta tuttu. iyi oynayan oyuncular başkanın aldıkları, kötü oynayanlar fatih hocanın aldıkları oldu. hala vizyon diyen arkadaşlarda yağmurlu bir havada maç izlesinler arena da.

    şikecilerin karşısında durdu, hükümet yalakalığı yapmadı diyenlere de; şikecilerin karşısında olup ne yaptı. ne medyada güçlüsün ne federasyon da ne de hükümet nezninde. ortam zaten şikecilerin istedikleri gibi meydanı boş bulmuşlar at koşturuyorlar. galatasaray başkanı olarak ne yaptın? adamlar kendini aklamak için her türlü organizasyonu kurup hayata geçiriyorlar. eskiden adnan öztürk, ali dürüst bu işleri görüyor, konuşuyor bu oyunu bozmaya çalışıyordu. şimdi kim konuşacak kim dinleyecek adnan nas'ı şükrü ergün'ü candan erçetin'i ?

    ekonomik anlamda zaten zor durumda bir galatasaray var. ikinci sermaye artırımı olmadığı için ve riva için istediği desteği bulamayan başkan yavaş yavaş geri adım atıyor. başkan olsun olmasın zor günler bizi bekliyor. bu kadar 2009-2010 senesine göre gelirleri kat kat artmış bir galatasaray'ın bu sene görüyoruz ki borçları da kat ve kat artmış durumda. kimse dolar kurunu nasıl artığını görmediğimizi sanmasın. ancak böyle bir makamda bulunuyorsan a, b, c, planların her zaman olmalı. dolar arttı, hisse arttırımına izin alamadık, riva'yı satamadık diye bahaneler olursa, sen zaten tamamen yanlış yerdesin.

    galatasarayın en büyük geliri stad ve yayın gelirleridir. bunları sağlayan da kendisi değil daha önceki yönetim ve para akışı yapan taraftardır. kendi döneminde ilk iki sene rüya gibi geçmiştir. bunun için kendisine teşekkür ederim. sağlam bir temel yaratmak isterken kendi inşa ettiği binaya dinamitler koymuştur. bu saatten sonra ( hem mali açıdan hem de futbol takımı için konuşuyorum) pek başarılı olacağına inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın