resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5880
    burada kimse selefi olan adnan polat'ı ne sportif ne de genel olarak övmüyor. sadece yiğidi öldürüp hakkını teslim ediyoruz. adnan polat'ın mali olarak başarısını inkar etmek sadece gözlerini kin ve nefret bürüyen insaların yapacağı iştir. yoksa biz de tt arena açılışında yaptıklarını savunmuyor ve övmüyoruz. o açıdan da kulübü tarihinde görülmemiş şekilde küçük düşürdüğünü söyledik, söylüyoruz.
    evet adnan polat zamanında takım düşüyordu ama adnan polat da iyi biliyordu borçlanarak transfer yapıp başarı sağlamayı ama o yarını tehlikeye atmadı. nerede bonservisi elinde adam var onu alıp getirdi. sonuç başarısız oldu. gidip telles'6, salih'e 3, tarık'a 4,5, ona 5 buna 4 vermedi. verseydi başarılı olur muydu bilinmez ama tünelin ucundaki ışık da görünmezdi.

    bana burada adnan polat savunması yaptırdınız ya ne diyeyim. geçmişi unutmayalım sadece.

    lakin at gözlüğü takmayanlar görecektir ki ve hatırlayanlar bilir ki "tünelin ucundaki ışık göründü" lafının boş olmadığını. o ışığı görenler başkan olmak için adeta yığılmışlardı da içlerinden en güçlüsü aysal seçilmişti. o kaymağı herkes yemek istemişti. unutmayalım geçmişi. bu ışık sayesinde başkan ünal aysal borcumuz 100 milyon dolar azaldı demişti. 200 milyon euro seviyesine düşmüştü. son 1,5 yılda azalan borç katlanarak arttı. biz bunun hesabını soruyoruz işte. devre arasında aldığı saçma sapan futbolcuların yarattığı ekonomik darboğazın hesabını soruyoruz. futbolculara yüksek seviyeden yaptığı sözleşmelerin hesabını soruyoruz. bunlar yüzünden borçlar azalmadı, arttı.

    bunun hesabını vermeyecek mi? benden sonrası tufan demenin hesabını vermeyecek mi? tek çarenin, tek kurtuluşun riva'yı satma noktasına gelinmenin hesabı sorulmayacak mı? riva'yı satma yetkisini alamayacağını anladığından bak giderim demekle olmaz.
    bu kulüp o kadar kötü zamanlar geçirdi ama uefa tarafından cezalandırılmamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın