• 10878
    ya şu a.koyduğumun takımında(adını) benden başka herkesi sağ bekte denediler, beklere her sene çuval çuval para verdiler biride çıkıp sağlam para verelim iyi bi bek alalım diye demedimi bi teknik heyetten her sene aynı sorun aynı sıkıntı.bek diye koyduğumuz adamlar orta açmasını bilmiyor resmen. allah aşkına soruyorum şu durumda galatasarayda bulunan beklerden bu yeni iki bekin ne fazlası var abi baktım maç boyunca bişey göremedim harcadığımız tonlarca paraya yazık.

    gelelim orta sahaya selçuk formsuz form tutmaya çalışıyor zaten eleştiriliyor, dzemaili yeni geldi bişeyler yapmak istiyor ofansif anlamda ama pekte mümkün olmuyor, gelelim yektaya adamda oyun sistemi hakkında hiç mi bilgi yok yoksa bilerek mi yapıyor anlamıyorum.kafasına göre çalıma gidiyor, top kaptırıyor, geriye koşarken yarı yolda adamı bırakıyor poziyon verdirtiyor rakibe vs vs vs.
    prandelliye bakıyoruz brumayı almış tamam güzel, adam geçer geniş alan bulursa rakibi sıkıntıya sokar.bakıyoruz geniş alan vermediler zaten savunma yapıyolar.geriye kaldı madem geniş alan bulamadık topu brumaya verip birebirde rakibini geçip tehlike yaratması lazım, brumanın ayağına top gelmiyor, o dk kadar oyunda.

    forvete bakıyoruz formdayken şükür dedirten formsuzken hiç çekilmeyen burak yılmaz. bir insan hiç mi dikkat etmez ya ofsayta. lig tv spikeri geçen sezon 53 kere ofsayta düşmüş derken ben utandım. cezasahası dışından suç geliyor. normalde forvetlerin direk o sırada ofsattan çıkıp pozisyon alması gerekir, bizim burağa bakıyoruz sallana sallana geliyor. yok abi en ufak sıkıntılar birike birike kocaman sorunlara dönüştü.

    prandellide niye yanına bi türk yardımcı almaz anlamıyorum, e lig takip edilen bi lig değil sen sadece kasetlerle yaparsan bu işi doğal olarak yürümez bu iş.

    kısacası takımda herşey sıkıntı bu ara. hayırlısı olsun bizim için diyelim, başka ne yapalım be sözlük. :/

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın