aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 3386
    kötü yaptığı herşeyde dakkasında eleştirilen yerlerden yerlere vurulan galatasaray taraftar grubu. son açıklamalarını şaşırtıcı bir şekilde kimse paylaşmamış.

    --- alıntı ---

    değerli galatasaray taraftarı!

    bu akşam oynanan anderlecht maçı esnasında tribünlerden ne yazık ki zaman zaman ıslıklı protestolar yükseldi.

    sahada galatasaray formasıyla armaya hizmet etmeye çalışan futbolcuları ıslıklamak asla kabul edilemez!

    ultraslan olarak bugüne kadar hiçbir oyuncumuzu ıslıklamadık ve ıslıklamayız!

    bir gün illa ki protesto ihtiyacı doğarsa da bunu ıslıkla demoralize ederek değil, en net şekilde tepkimizi koyarak yaptık ve yine yaparız!

    endüstriyel futbolun her gün daha popüler olması, binlerce dolarlık localar ve son olarak passolig ile tribün kültürü yozlaşmaya başladı!

    son yıllarda hızlanan "vefakar taraftar"dan "müşteri seyirci" kitlesine dönüşümün en acı meyvesi ise ne yazık ki bazı maçlar ortaya çıkıyor!

    henüz sezon başında, yeni hoca ve yeni takım düzeni derken toparlanmaya çalışan bir takımın futbolcularını ıslıklamak izah edilemez.

    maç boyunca takımı motive etmesi ve galatasaray menfaatleri uğruna savaşması beklenen "seyircilerse" ne yazık ki sabır kavramını kaybetti!

    bunda özellikle sosyal medya mecralarında "futbol bilgini" kesilen "sözde tribüncülerin" birbirini dolduruşa getirmesi de etkili oldu!

    geçtiğimiz yıllarda da benzer başlangıçlar yaşadık ancak bildiğiniz gibi şampiyonlar ligi'nde 2 yıl üstüste gruplardan çıktık!

    bugün taraftara düşen görev, galatasaray armasına sahip çıkmak ve galatasaray futbolcularına baskı değil itici güç olmaktır!

    gün, gerek tribünleri, gerekse de sosyal medyayı tribünleri ve takımı ileri götürecek birlikteliği tesis için kullanma günüdür!

    taraftar futbolculara inanırsa, futbolcular taraftara sabrederse, yönetim camiayı sahiplenirse ancak zafere ulaşacağız!

    ultraslan olarak, baba gündüz'ün efsane sözündeki gibi tüm camiayı "bir halatı hep birlikte çekmeye" çağırıyoruz!

    bugün yaşananların herkes tarafından bir an önce geride bırakılması ve hedefe odaklanılması ise mutlak önceliğimiz olmalıdır!

    biz bu takıma inanıyor, takımın desteklerimizle tekrar ayağa kalkacağını ve galatasaray düşmanlarını bozguna uğratacağını biliyoruz!

    ultraslan
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın