• 245
    "galatasaray kanatlardan gelmediği için bazı riskler aldım. maçtan önce 1 puan iyi diye düşünüyordum, ama maçtan sonra 3 puan alamadığımız için üzgünüm." bu sözler anderlecht teknik direktörünün maç sonu açıklamaları ve çok basit bir şekilde maçın özeti.

    maç başladığında rakip oyuncular ciddi bir özgüven eksikliği içindeydiler, temkinlilikten ziyade pas alışverişinde, top kontrolünde zorlandılar. biz ise büyük takım refleksi gösterip üstlerine çökemedik, çökemediğimiz gibi ilk oyun planları olan kenardaki hızlı oyuncuları ile ani kontra atak fırsatını da verdik. bizim plansız hücum denemelerimizi gördükçe özgüvenleri arttı ve daha iyi oynamaya başladılar. zaten teknik direktörleri de ciddi bir tehlike oluşturmadığımızı, daha da önemlisi oluşturamayacağımızı düşünerek dakika 20 civarındayken m. suarez'i oyuna aldı. biz ise bazı değişiklikler yapmak için bir gol yemeyi ve rakip değişikliğinin üzerinden 40 dakika geçmesini bekledik.

    son olarak taraftardan bahsedeyim, madem duyguların çok yoğun ve belirli oyuncuları maçın bitmesini yada oyundan çıkmasını beklemeden ıslıklıyorsun neden aynı ateşli duyguları takımı destekleme konusunda göstermiyorsun. golü yedik dakikalarca tribünden çıt çıkmadı. desteğini ver 90 dakika sonunda dilediğin tepkiyi göster. sanıyorum bu takımın en umutsuz ikinci yarılarda hatta son 15 dakikalarda dahi neler başarmış olduğunu unutuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın