• 242
    sezonun 4. resmi maçinin 2. dakikasinda takimin yuhalandigi maç olmustur. kimse bana kotu oyun yuzunden yuhalandi falan demesin. dakika daha 2. iki ulan iki. o yuhalamalar yuzunden ikinci yari burak kaleye vuracagi bir pozisyonda olmayacak bir pas vermek zorunda kaldi. o baskidan oldu o.

    galatasaray futbol takimi kotu oynadi. ilk yari hele hicbir sey oynamadi. rakibimiz biraz tecrubeli olsa maci ilk yarida cebine koyardi. ikinci yari biraz toparlandik derken golu yedik. golde veysel'in de selçuk'un da hatalari var. ama veysel'i daha ilk 15 dakikada oyundan almayan canim teknik direktorumuz prandelli'nin de var. sonrasi tamamen kaos oldu. nihayet pozisyon bulduk falan ama isin dogrusu anderlecht daha fazla pozisyon buldu. hakem de bizi biraz kayirdi dogrusu. gostermesi gereken kimi sari kartlari falan gostermedi.

    oyuncularimizla ilgili ufak notlarim soyle:

    fernando muslera: yine harika oynadi. galatasaray tarihinin en iyi kalecisi. oyunu disinda gol sonrasinda verdigi tepkiyle gonullerde taht kurdu. burak'i ve selcuk'u sahiplenmesi cok guzel. aslan gibi aslan!

    veysel sarı: maalesef cok kotuydu. onun kotu oldugunu goren anderlecht surekli onun kanadindan geldi. cemaili ve selçuk surekli veysel'i de kontrol etmek zorunda kaldilar. ilk yariyi bitirmesi hataydi. maci bitirmesi ise anlamsiz. golde de hatasi vardi. silmeyelim veysel'i ve kazanmaya calisalim elbette ama kazanalim diye 90 dakika sahada tutarsak guveni daha da sarsilabilir. dortmund ve arsenal onunde bir kabus yasayabiliriz.

    aurelien chedjou: kesinlikle maçin adami. sezon basindan beri harika oynuyor. takimin en cok top kullanani, en cok isabetli pas atani oydu. golu de "sizin yapacaginiz isi sikeyim, cizgiye inin amk" diyerek kendi yaratti. ozguveni yerine gelmis. ne de guzel olmus.

    semih kaya: maalesef iyi degildi. ikili mucadelelerde kimi zaman kolay kaybetti. sampiyonlar liginde ucuncu sezonunu yasiyor artik. canimiz, cigerimiz ama bu seviyeye alismali. fiziksel eksikligi ve kafa toplarindaki tedirginligi cok belli oluyor.

    alex telles: kotu oynadi. aksi de beklenemezdi zaten. sezon basindan beri oynatamadigin topçuyu nasil hazirlayacaksin. iste 5+3 bu! 80 dakika sabredilmesi zordu.

    tarık çamdal: 80'de telles'in yerine girdi. hareketli ve pirpir bir goruntu sergiledi. veysel yerine de telles yerine de oynar.

    felipe melo: orta sahanin en iyisiydi. yine her seyini ortaya koydu.

    blerim cemaili: kimi zaman top ezdi, dogru. ama hep de dogru yerdeydi. ozellikle defansif olarak epey etkiliydi.

    selçuk inan: hep savundum, hep de savunacagim. iyi miydi? hayir. hatta kotuydu. ama 2. dakikada yuhalanirsa nasil iyi olsun? olamaz arkadaslar, o-la-maz. bence recete belli. galatasaray taraftarlari selçuk'un yerine ondan daha iyi oynayacak bir turk futbolcu olmadigini gorene kadar selçuk yedek kalsin.

    umut bulut: 72'de selçuk yerine girdi. maalesef etkili olamadi.

    wesley sneijder: bir seyler yapmaya calisan, sahaya zeka koyan ender oyuncularimizdandi. sezona hazir olmadigi ortada ama sampiyonlar liginin havasi/suyu bile oynatiyor onu. cok akilli paslar atti.

    burak yılmaz: yine, yeni, yeniden gunah kecisiydi. golunu atti. sevilmesi icin ne yapmasi lazim bilemiyorum? abi tamam selçuk kotu, istekli de gorunmuyor. ama burak'in istegini, azmini, hirsini gormuyor musunuz yahu? calisiyor, cabaliyor bu adam. iyi miydi? hayir. ama bu mudur bizim taraftarligimiz? musteri gibi en iyi hizmeti almayinca mizmizlanmak mi?

    goran pandev: burak ile cok fazla ayni yerde kaldilar. birbirlerine alisinca her sey iyi olacak. tek bir pozisyona girdi, iyi de vurdu ama kaleci ayagiyla onledi. 60'a dogru skor 1-0'ken yerini bruma'ya birakti. belli ki yorulmustu.

    bruma: ne yapmak istediginin farkina varirsa biz de o da rahatlayacak. her sey var ama helva yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın