• 241
    maçın en iyileri chedjou ve muslera, sonrasında ise dzemaili'ydi kesinlikle. dzemaili transferini bu maç sonrası "kazıklandık, futbolcu değil" vs. şeklinde yorumlayanlar gördüm twitter'da ki şüphesiz onlar maçı götüyle izlemiş bir kitleler. sırf ilk yarıda ve ikinci yarı başında adam aldığı her topu verimli kullandı, her topta ortayı rahatlattı ve ileriye oynadı. son bölümde 1-2 hata yaptı ki o da normal. ben eminim önümüzdeki süreçte çok daha iyi olacak. chedjou'yu övme konusunda ise kelimeler kifayetsiz. savunmada yaptığı aslanlıklar yetmiyormuş gibi uzatma dakikasında da cengaverliğe soyundu, stoper olarak son çizgiye indi, golü attırdı. ki bir futbolsever son çizgiye inip adam geçen stoperi hayatında yalnızca birkaç kez görebilir sadece :(

    selçuk olayına hiç girmeden prandelli'ye değinmek istiyorum. cesare hocama güvenim sonsuz, dehasına güveniyorum fakat ilk yarıda takımda ne gibi bir ışık veya artı gördü de 2. yarıya da aynı kadroyla başladı, ona anlam veremedim. bruma hamlesini erken yapıp selçuk'u 72'ye kadar oyunda tutmasak eminim farklı olabilirdi. çünkü anderlecht biraz baskı yiyince hemen sindi zaten. mühim olan o baskıyı kurabilmekteydi.

    neyse, son anda attığımız gol 1 puan getirmekten ziyade rakibe fazladan 2 puan vermemizi engellemiş oldu. arsenal ve dortmund maçlarında ekstra motivasyonla sahaya çıkacak takımdan da her türlü sonucu beklerim ben. tek ihtiyacımız olan cesare hocanın takımı kafasında oturtması ve selçuk denen gamsızı takımdan kesme cesaretini göstermesi. gerisi cidden çok zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın