• 3648
    3 temmuz şike sürecinde, hiç adı geçmemesine rağmen türkiye'de cezalandırılan tek takımdır. şike nedeniyle çıkan süper final yüzünden puanı silinmiştir. ''süper final ligin başında çıktı'' diyen gerizekalılar için belirteyim, eğer başka bir takım o sezonu lider olarak bitirseydi haksızlığa uğrayan o olacaktı.

    şikeyi aklasın diye getirilen yıldırım demirören hocasını ayartarak kulübe zaman kaybettirmiş, getirdiği yabancı kısıtlamasıyla yine kulübün elini kolunu bağlamıştır. üç temmuzda adı geçmediği için kuduz köpekler tarafından ''senin nasıl adın geçmez'' diye sürekli saldırıya uğramıştır. yabancı kısıtlamasıyla kendi parası ile transfer yapmasına engel olunurken, fenerbahçe'ye türkiye'nin en cimri iş adamları başbakanın talimatıyla 10 milyon euro'ya futbolcu almışlardır.

    halen daha, talimatla yazı yazmaya alışmış medya sülüklerinin planlı saldırılarıyla yıpratılmaya çalışılmaktadır. bu sülükler, sanki fenerbahçe'nin şike suçunun ortaya çıkmasının sorumlusu galatasaray'mış gibi, kahpece her fırsat bulduklarında kulübe saldırmaktadırlar. bu medyaya, en çok üyesi galatasaraylılar olmasına rağmen lig tv'de dahildir. galatasaraylılar da hala saf gibi lig tv alıp, maç seyretmektedirler.

    avrupa kupalarından men edilmek şikeci camia ve vizyonsuz şikeci başkanları için ceza değil bir ödüldür. bu vizyonsuzlar için avrupa zaten hiçbir zaman hedef olmamıştır. görüldüğü üzere çapsız hocalarıyla ve federasyon desteğiyle gelen şampiyonluk bayram havasında kutlanmaktadır.

    galatasaray taraftarı böyle saf olmaya devam ederse, kulübe yapılan saldırılar ve şerefsizlikler artarak devam edecektir. çok mu bağımlısınız o decoderlere? iade edin! tepkinizi gösterin ki şampiyonlukları dürüst takımlar, dürüstçe oynayarak kazansın. yıldırım demirören denen basiretsiz defolup gidene kadar almayın lig tv.
App Store'dan indirin Google Play'den alın