resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1619
    artık gs yönetimi tarafından gerekli lobilerin kurularak yeni bir seçimle federasyon başkanlığından gönderilmesi gereken adam. sikeci bir takımın baskısıyla; retweet yapilan ve hangi " aziz " den bahsettiği bile belli olmayan bir giriden, futbolcumuza verilen ceza kabul edilemez. sezon başında yine aynı sikeci takımın saha kapatma cezasını hafifletip, kendi sorumlulugunda olan super kupa maçından dolayı takımımiza saha kapatma cezası veren tff ve kurulları taraflı davranışlarından ötürü o koltuktan inmelidir.

    zaten ömür boyu futboldan uzaklastirilmasi gerekirken, gerekli cezaları almayıp federasyona ve hakemlere baskı yapmaktan vazgeçmeyen bir kulüp başkanı futbolumuzu yeterince kirletiyorken, anadolu yakasına daha yakın duran bir federasyon başkanı olmamalidır.

    naçizane biz büyük galatasaray taraftari olarak da, başını çektiğimiz sosyal medya'da ve yapılacak yuruyuslerde sessiz kalmayarak tepkimizi yüksek sesle belli ederek takımimizin haksızlıklar karşısında dik durmasını sağlamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın