• 3641
    yeni yönetimi basına tanıtan aysal, gezi parkı'yla ilgili sorulan sorulara ise şu şekilde cevap verdi: “gezi parkı olayları türk vatandaşı olarak hepimizi etkiledi. türk vatandaşı olarak gönülden destek veriyoruz. ancak kulüplerin, kendi konuları dışındaki konularla uğraşması kulüplerin sonu olur. dernekler yasası’na göre çok ciddi cezalar alabiliriz. ama türk vatandaşı olarak gönülden destek veriyoruz."

    sonra şu: https://twitter.com/...s/447381002214580225

    açıklamaları ve bunların etrafında şekillenen hiçbir şekilde hükümeti yalamayan tavırları nedeniyle sıkıntılar yaşatılan ve başkan ile yönetim görevde kaldığı sürece karşısına her türlü zorluk çıkartılacak kulüp.

    gezi sürecine, twitter yasağına karşı kurumsal olarak bu kadar net açıklamalar yapan başka kulüp olmadı. bu da en ufak protestoya karşı bile deve gibi kin güden devrin diktatörünün nefretini topladı.

    galatasaray taraftarı olarak kendi eleştirilerimizi yaparken bu düşman gruba karşı tek yürek olup kulübümüzü sonuna kadar desteklemeliyiz.

    başkanı sevmiyor olabilirsiniz,eleştirebilirsiniz.ancak bulunduğumuz durum itibariyle korunması gereken ne ünal aysal ne de yönetim kurulu.biz şu an ali sami yen'in koltuğunu bu leş yiyicilere,şike lobisi elemanlarına kaptırmamak için mevcut yönetimi sonuna kadar desteklemeliyiz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın