resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9162
    oyuncularının kendisini sürekli anmasından doğal bir şey olamaz. beraber çalıştıkları bir insan. babaları gibi de görebilirler. bu kendisinin galatasaray'a ve zannettiğimiz 'dik duruş' karakterine ihanetini değiştirmez.
    ama kendisine obsesyon derecesinde saplantılı, neredeyse âşık arkadaşlar hemen her gün her şeyden fatih terim'i eleştirenlere laf sokmayı bırakmıyorlar. garip kişilikler doğrusu. bunların üç argümanı var:

    1) şampiyonluklar kazandırdı: kazandırmadı demedik?
    2) oyuncuları çok seviyor: sevmiyor demedik?
    3) ünal aysalcısınız: ünal aysalcıyız demedik?

    diyoruz ki, "bu adam anap kongresinde de vardı, mesut yılmaz'ın da yanında var, mehmet ağar'ın en yakın arkadaşı, akp'nin de yanında var. düzen adamı"; "ama aysal değil mi?" diyorlar. çünkü okuma yazma var ama cümlede anlam konusuna hiç çalışmamış arkadaşlar. ünal aysal değil diye kim demiş ki?

    diyoruz ki, "bu adam demirören'e salladı salladı sonra gitti onun yanına, galatasaray'a ihanet etti"; oyuncuların instagram hesaplarını paylaşıp akıllarınca oyuncuları tanık gösteriyorlar. oyuncular iyi hocayı sever. fatih terim de en büyük üç türk teknik adamdan biri. oyuncularıyla da arası iyiymiş demek ki, oyuncuları da seviyor.

    gerçekten de biraz kitap okuyun, alın bir üniversiteye hazırlık kitabı cümlede anlam testi falan çözün arkadaşlar. çok zor değil yazılanları algılamak, inanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın