• 157
    kendisi maalesef galatasaray'a en yakın gazetecidir. tam bir yerli antrenör sevdalısıdır. prandelliyi hazret efendileri takımda görmek istemiyordu. ayrıca terim yanlısıdır. geçen sene türkiye kupası maçlarında, terim aşağı terim yukarı terimin takımı diye diye kupa maçlarını zehir etmiştir. her anlamda manciniyi eleştiriyordu. gs şampiyonlar liginde gruptan çıkınca az da olsa sesi kesilmişti. son yazısında da görüldüğü gibi prandelli mancinileşiyor diye aptalca bir yazı yazmıştır. sanırım kendisi süper kupa finalini arka tarafından izledi. sistem nedir oyun nedir futbol nedir zerre bilgisi olmayan adam. onun bildiği tek şey yönetim de ki adamlara yamanmak. olmadık yerde terimi savunmak ve sürekli denizliyi takıma tavsiye etmek.

    kendisi prandelli gelince, ntvspora bağlanıp apcalca ve salakça bir yorumda bulunup, bence yanlış antrenör denizli gelmeliydi demişti. sanırım kendisi denizli'nin orta çağ futbolunu görmeye can atıyordu sanırım. ayrıca lucescu'nun gelmesi için her yerde bas bas bağıran adam, lucescu ilk türkiyeye geldiği zaman yerden yere vuruyordu.

    böyle gazeteciler mümkünse galatasaray'a yakın olmasın. bizden de uzak dursun. çıkmasın gs'tv'ye falan. aklı sıra a haberde galatasaray'ı savunup hocaları yönetimi eleştirmeye kalkışmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın