• 10723
    kadrosunu genişletmiş olan takımımız.

    bütün futbolcularımızı 11 'e yazmak zorunda değiliz renkdaşlar. biraz kadromuz geniş olsun değil mi? bruma oynarsa pandev 11 e giremiyo :( chedjou oynarsa dzemaili yi napıcaz ama 5+3 :( demeye gerek yok. 3 kulvarda oynayacağız. bunun şampiyonlar ligi var belki uefası var sakatlığı, cezası var. var oğlu var... herkese sıra gelecektir. iyi takımların kadrosunda ilk 11 kalitesinde en az 15-16 oyuncu olmalı zaten.

    burada önemli olan daha alternatifli bir kadromuzun olması ve bu durum hocamızın hamle şansının , farklı dizilişler denemesinin, oyun içi varyasyon ihtimalinin artması anlamına geliyor.

    öncelikle tarık çamdal transferi çok önemli. hem her iki beke koyabiliriz kendisini hem de böylece hakan balta'yı sadece defans alternatifi olarak düşünebiliriz. çünkü defansta koray da gökhan zan da pek güven veren isimler değil. o nedenle yerli olarak bir hakan balta her zaman iyidir. sol bekte zaten her zaman yetersiz kalıyor ama geçen sene gördük ki defansta çok daha iyi işler yapabiliyor.

    kanatlarda hiç olmadığı kadar çok alternatifimiz oldu. orta sahaya blerim dzemaili'yi alarak melo haricinde (veya melo olmadığında) aynı oranda mücadele edebilecek taş gibi bir adam daha koymuş olduk.
    goran pandev ise yeri geldiğinde sneijder' i yedekleyebilir sıkışan anlarda oyuna ikinci forvet olarak girebilir, kanatlara kayabilir, skor üretme anlamında değişik bir ateşleyici olabilir. 5+3 e takılsa bile kulübede duran bir pandev her zaman artıdır. zaten bu nedenle sözleşmesine 30 dakika üzeri 27 maç oynarsa sözleşmesi uzar maddesi koydurdugunu düşünüyorum. 5+3 için ilk tercihlerden biri olmayacağını kendisi de düşünmüş olabilir.

    artık muslera oynamadığında eray ya da aykut yüzünden kara kara düşünmek zorunda değiliz. sinan bolat var.

    patlama yapmasını beklediğimiz birsürü oyuncu var : bruma, yasin, tarık, belki daha sonra koray vs...

    sonuç olarak ben memnunum takımın son halinden. artık iş form tutmaya ve takımın birbirine uyumuna kalıyor. milli takım arası iyi gelecek. bu süreçte yeni transferler biraz daha zaman kazanacaklar oryantasyon adına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın