• 10720
    mantık olarak doğrı transferler. bu takımın forvet, orta saha be beke ihityacı vardı. hatta beke değil tarık'a. tarık nokta transferdir. yabancı kısıtlamasının olduğu yerde tarık hem sağda hem solda oynar. genç oyuncu ve potansiyelli. yapacağım tek eleştri 4,5 milyon € artı umut'u verdikten sonra neden 2 ay önce alınmadığı olabilir.
    pandev aslında tam da istenen hedef santrafor oyuncusu değil. daha fazla kanat/forvet tarzında bir oyuncu veya. tamamlayıcı forvet gibi. ama yönetim ve hoca burak'ın varlığından ötürü onu yedek bırakacak tarzda bir oyuncu almadılar. her ne kadar burak'ı beğenmesem de ve özellikleri bakımından yetersiz bulsam da; burak türk olduğu için bu takımda oynayacak. pandev kesin faydalı olur. kenardan gelse de direk oynasa da iş yapar. üstelik 31 yaşında çok da yaşlı değil.
    dzemaili'yi hiç tanımıyorum. dünden beridir videolarını izliyorum. orta sahaya alternatif yaratacak bir oyuncu kesin şarttı. alex song gelse level atlardırk. benim için kapalı kutu. yekta'nın yapamadıklarını yaparsa, ortasahadaki pis işleri yaparsa melo ve selçuk'un katkısını da artırır.

    tabi bundan sonrası hocaya kaldı. bu adamlardan bir takım kurması lazım. nasıl bir sistemle oynatacak ben de merak ediyorum. 5+3 kriterini de göz önüne alarak nasıl bir diziliş, sistem ile oynayamalıyız?

    4-2-3-1 oynarsa eldeki forvet arkalarını daha fazla kullanma şansı olabilir.

    muslera
    tarık (telles) - semih - hakan - veysel
    melo - selçuk
    pandev - snayder- bruma (olcan)
    burak

    ya da 4-3-3

    muslera
    telles - hakan - semih - tarık
    melo - dzemaili - selçuk
    snayder - burak - olcan
App Store'dan indirin Google Play'den alın