• 10711
    yine saçmasapan bir kadro yapılanmasına sahip olmuştur. ne oynayacak bu takım biri bana anlatsın?

    veysel, semih, chedjou(koray/hakan), tarık(telles); selçuk, dzemaili, melo; olcan burak sneijder ile 4-3-3 mü oynayacak? o zaman pandev niye alındı? bruma bu kadronun neresinde?

    geri beşli aynı; selçuk, melo; olcan sneijder bruma; burak/pandev ile 4-2-3-1 mi? burak mı dışarda kalacak pandev mi? ayrıca dzemaili'nin bu kadrodaki yeri nedir?

    geri beşli aynı; selçuk, dzemaili, melo; sneijder; burak pandev mi ile 4-3-1-2 mi? o zaman olcan ve yasin gibi 2 kanat oyuncusu niye alındı? bu kadroda bruma'nın yeri nedir?

    bence ideal olan: veysel, semih, koray/hakan; tarık(telles); melo, selçuk; olcan, sneijder, bruma, pandev ile 4-2-3-1. ama dzemaili yine yok. abiler bizim öyle lazio'dan yabancı oyuncu alıp, para ödeyip kulübe de oturmak gibi lüksümüz olmamalı.

    ben anlamıyorum yani nedir. galiba prandelli hocamız, veysel, semih, hakan/koray, tarık; selçuk, dzemaili, melo; sneijder; bruma/pandev, burak ile 4-3-1-2 oynayacak. yine kanatsız sistem ve elimizde olcan ve bruma gibi 2 tane mis gibi kanat oyuncusu varken. ama olcan'ın dışarda kalacağını da zannetmiyorum çünkü çok ihtiyacımız olan oyuncu ve gayet formda gözüküyor.

    bilmiyorum ben çıkamıyorum işin içinden. fikri olan bi' mesaj atsın, istişare edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın