• 10705
    2014-2015 sezonu yaz kampı, süper kupa finali ve lig başlangıcı itibariyle az gol yiyen takım.

    geçen senenin lig şampiyonu, geçen senenin şampiyonlar ligi finalisti ve la liga şampiyonundan ve ilk lig maçında * 6 senedir her deplasman maçında gol yediğimiz ve galibiyet alamadığımız bursa deplasmanında gol yemedi takım.

    maçların bazı bölümlerinde defans zor durumlara düştüğünde imdadımıza muslera yetişti ancak genel tabloya bakarsak futbolcular üzerilerinden ölü toprağı atmış gibi bir görüntü mevcut. takım halinde dinamik presten çok topun olduğu yere nokta preslerle ani top kazanıp kontraatakları değerlendirmeye çalıştık. ben takımda geçen sene yapılan hataların farkındalığını gördüm. dönen topların kıymeti, ikili mücadelelerin kazanılabilirliği, rakibin topla fazla oynamasını engelleme, hızlı hücuma çıkma gibi eksiklikler saptanmış ancak hala çözüm aşamasında değil. buda zamanla olacak bir durum bence. bu zaman içerisinde de az gol yemek, iyi savunma yapmak takıma ileriye dönük çok faydalı olacaktır. örneğin bir dortmund, arsenal deplasmanından alınacak 1 puan belki bizim şl gruplarından çıkmamızın anahtarı olur, kim bilir..

    özetle, enseyi karartmaya gerek yok. az gol yemek futbolda, hele hele bizim ligde çok önemli bir şey. gerekli takviyelerle gol bulma olayını çözersek, güzel günler bizi bekliyor demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın