• 10647
    hikayeyi tam olarak hatırlamıyorum şimdi. hatırlamıyorum dediğim, detaylar falan.

    galatasaray futbol takımı bir deplasmana gider. tabi deplasmanda olduğu için de otelde kalır. birkaç gün konakladıktan sonra da çıkış yapacaktır. fatura istendiğinde de gereğinden fazla fiyatlandırma olduğu farkedilir ve duruma karşı isyan edilir tabi. galatasaray'da hocasından bülent korkmaz'a tüm oyuncular hep birlikte agresif bir şekilde durumu anlatırlar görevlilere ve görevliler durumu düzeltip normal bir şekilde fatura keserler.

    burda ne demek istiyorum, galatasaray futbol takımı gerektiğinde bir otel parası gibi ufak bir soruna karşı bile birlik olup mücadele eden bir takım olmalıdır. birbirini kollayan, açığını kapatan oyuncuların takımı olmalıdır. bu bakımdan beni çok üzmüştür galatasaray takımı.

    volkan ayısı melo'ya saldırıyor ve en fazla 1-2 arkadaşı olayı sakinleştirmeye gidiyor. kalan 15 kişi de mal gibi izliyor. bu mu takımdaşlık ? bu adamlar mı yarın sahada biri pozisyonunu kaybedince fazladan metrelerce koşacak ? bu mu yani sizin sahip olduğunuz ilişki ?

    taktik teknik bunlar halledilir ancak galatasaray futbolcularının önce kim olduklarını hatırlamaları, ne için mücadele ettiklerinin farkına varmaları gerekiyor. yoksa bu şekilde sneijder pas atamamış, yekta penaltı kaçırmış falan devede kulak kalıyor. bu böyle gitmez.

    kenetlenin, başka galatasaray yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın