• 10593
    bunu bize neden yapıyorsunuz sevgili takımım?

    size gönül vermiş binlerce milyonlarca insan varken, her koşulda yanınızdayken, karda kışta, erzurum' da ispanya'da sizinleyken, belki hayatının dönüm noktası olan üniversite sınavına hazırlanıyorken bile sana vakit ayırırken, bitmeyen vizesi finali uykusuz geceleri derken saatlerce deplasman yapıyorken, sevdiğine vakit ayırmıyor diye trip yiyor senin 10 yıl sonraki sitemin üzerine çalışıyorken, iş hayatının tüm sıkıntılarına zorluklarına rağmen seni ihmal etmiyorken, eşinden dostundan çoluğundan çocuğundan vakit çalıp seni düşünüyorken bunu bize niye yapıyorsun?

    7sinden 70ine görmüyor musun sana adanan hayatları, dökülen göz yaşlarını?

    bunu anlamak çok olmamalı ya . taraftarın istediği şey çok birşey değil. bu taraftar hayalperest değil. olsa madrid maçının 70. dakikikasında o kupa bir gün ellerinizden kalkacak pankartı açar mı? biliyor işte akı karayı.
    sistemini tekniğini taktiğini eksiğini geçdim. 7 yaşındaki çocuk olsa ödevini haftasonu yapmadı diye okulda 1.dersinde yapar. yine de açığı kapatır. iyi kötü karalar birşeyler. bu taraftarının en çok önemsediği şey fenerbahçe derbisi. yaptığın tatili geçtim, süper kupa maçına 5 gün kalaya kadar tatile devam etmeni geçtim madem yedin bi halt elinden geleni yapsana mübarek?
    bu nasıl at koşturmaktır. kimse senden takım uyumu beklemiyor gelen giden sakat zırvasını biliyoruz e kişisel olarak iyi oyna dedesini sevdiğim. onu da yapamıyorsan için rahat etmesin başını yastığa koyduğunda.
    bu kadar rahat olma bu kadar pişkin olma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın