• 10539
    futboldaki 11 pozisyonun en az 9'unda turkiye liginin en kaliteli futbolcusuna sahip olmasina ragmen taraftari tarafindan yerin dibine sokulan, sampiyonluk sansi verilmeyen takim.

    sag bek ve stoper takviye bekleyen pozisyonlar olarak gozukse de o bolgelerde bile fransada yilin en iyi defans oyuncusu secilmis bir chedjou ve ilk senesinde sag kanadi otobana ceviren arsenal gecmisli bir eboue var. schalke, bayern munich ve real madrid gecmisli hamit altintop'tan bahsetmiyorum bile.

    takimin en cok elestirilen oyuncusu son 3 sezonda 2 kere gol krali olmus, sampiyonlar liginde bir sezonda 7-8 civari bir gol sayisina ulasmis burak yilmaz. turkiye liginde galatasaray'in sampiyonluk rakipleri arasinda gosterilen hic bir takimda burak yilmaz kadar fazla gol atmis bir oyuncu yok.

    orta saha merkezde selcuk inan, melo, sneijder....kalede muslera, yedek kaleci sinan bolat...hic bir sey yazmaya gerek yok sanirim.

    sol bek genc telles'e emanet, hakan balta ve olcanla desteklenebilir.

    kanatlarda kendini kanitlamak, ve en onemlisi "kazanmak" isteyen olcan ve amrabat. bruma'nin ise motivasyonu belki hepsinden daha yuksek. 2013-2014 sezonunda yabanci sinirina takilmadan once gosterdigi performans herkesi agzi acik birakti. ligde hic bir takimin bir bruma'si yok.

    stoperde altyapidan yetismis, turkiyenin en iyi yerli stoperi semih kaya. yanina tas gibi bir stoper gelirse ne ala. gelmesse de baltanin oyun zekasi, chedjounun atletikligi, gokhan zan'in tecrubesiyle, zaman zaman melo'yla o mevki de idare edilir.

    sag bek'te veysel canini disine takar mucadelesini verir. tek basina eboue'nin 2011-2012 yaptigi gibi mac alir mi? hayir...ama gorevini yerine getireceginden suphem yok.

    degerli sozluk yazarlari, su takima inanin. galatasaray hic bir zaman kadrosu daha iyi oldugu icin sampiyon olmadi. taraftariyla butunlesip gercekten basariya inandigi zaman kupalari topladi. daha yakin gecmiste 2006da 2008de fenerin elinden sampiyonluklari toplarken kadromuz iyi diye sampiyon olmadik. sag bek'te lahm ilerde ibrahimovicle olmadik. melo'dan stoper yapilir, bir anadolu deplasmaninda altyapidan bir genc gelir maci alir. galatasaray oldurmasini iyi bilir siz yeter ki inanin, takimi sonuna kadar destekleyin. bu takim 2011-2012 sezonu gibi ac. bu takim kazanmak istiyor. telles'i bruma'si amrabat'i olcan'i veysel'i yasin'i burak'i. bu takim ac. bu takim tekrar kendini kanitlamak zorunda.fenerbahce'nin basinda hoca yok. besiktas zaten besiktas. su takima inanin 4. yildiz bu sezon gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın