• 3978
    burak yılmaz'ı koruma nidaları atarken, "burak'ı yerden yere vurmayalım" deyip, galatasaray taraftarını eleştirirken, konu ile hiçbir alakası olmayan sabri sarıoğlu'nu kötüleyebilen taraftardır. "reyiz" sıfatını kötü kullanıp, burak üzerinden hala sabri ile uğraşan taraftardır bazıları.

    burak'ın gol kaçırmasını, sabri'nin gol kaçırmasıyla kıyaslayan taraftardır bazıları. çünkü sabri'ye saldırmak kolay! kolaysa wesley sneijder ile kıyasla bakalım! burak forvet bölgesinde oynayan bir futbolcu, sabri ise genelde sağ koridoru kullanan bir futbolcu. ki son senelerde çoğunlukla bek olarak kullanılmıştır. yani burak ile sabri'nin görevleri farklı. burak'ı korurken, ki bu taraftar profili sonuna kadar haklı bence de, ama hala bu durumda bile, sabri'ye saldırmak niye?

    burak yılmaz'ı veya başka bir futbolcuyu sonuna kadar destekle veya eleştir. ama bunu yaparken konuyla alakası olmayan bir başka futbolcuyu kullanma! kullansan bile mantıklı bir eksenin içinde kullan! sırf zayıf halka diye haksızlık yapma!

    not: burak yılmaz'ı günahıyla, sevabıyla seven bir taraftarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın