resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 6125
    attığı gol ve asist istatistiği kağıt üzerinde iyi gibi dursa da, oyun anlamında hepimizin izlediği üzere bekleneni tek başına verememektedir. zaten sadece burak ile tüm sezonun geçmeyeceğini söylememizin sebebi de bu. olmaz yani o kadar dominant bir adam değil, tek forvet oynamak daha farklı meziyetler de lazım ki elmander baros zamanı bile tek forvetken takım bocalıyordu, ne zaman fatiih terim çift forvete döndü takımın tam bir ölüm makinesine dönüştü.

    geçen sezon hepimiz gördük; deplasmanlarda bırak gol atmayı pozisyon üretemeyen bir takım. hala bu takıma ileri uç için sağlam 1 veya 2 transfer yapılmaması yönetimin basiretsizliği. aynı şekilde geçen sezonun ikinci yarısının ortalarından itibaren sneijder'in ayağına bakan bir takımdık. berbat bir durumdaydık ki o zamanlar da burak'ın hali ortadaydı. sneijder dışında gol atan adam yoktu neredeyse.

    eee şimdi bırak güçlenmeyi takviyeyi, drogba'yı da kaybettik. elmander baros sercan yıldırım ve ikinci devre necati'nin geldiği forvet hattı bile çok daha efektifti.

    şuanda elimizde burak ve umut var. yani bu adamların formda olması için her hafta maçlardan önce taraftar olarak adak adayıp aralıksız dua etmemiz lazım ki kazasız belasız sezonu şampiyon bitirebilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın