zor maç olacağını bekliyordum da puan kaybı beklemiyordum. maçtan önce de yazmıştım 2022-23 sezonu hükmen galibiyet dışında 4 defa gittiğimiz bu deplasmanda 3 lig 1 kupa olmak üzere 4 maçta 4 mağlubiyet aldık.
bardağın tek dolu tarafı ilk defa puanla ayrıldık.
herkes takıma kızıyor da maç öncesine bakarsak bu platformda bile yeterli ilgili görmedi. her zaman maç öncesi entryler, analizler, konsantrasyon vs. havada uçuşurdu. bu sefer kimsede heyecan yoktu. çünkü nasılsa kazanırız havası hakimdi.
bu hayatta bazı takımlar bazı takımlara hep ters gelir. mesela aklımda kalan en çarpıcı olanları manchester united istanbul deplasmanlarında genelde hüsrana uğrar. a milli takımımız letonya'yı bir türlü yenemez. ilk galibiyetimizi burak yılmaz'ın son dk penaltı golüyle almıştık.
bu beraberlik hakkını daha zorlu bir deplasmanda olmasını isterdim ama olmadı.
ilk yarıyı çöpe attıktan sonra 2. yarıda baskılı oyun sonuç vermedi ve 1 puanla ayrıldık. biz iyi oynuyoruz bu kaybı telafi ederiz de işte fb bir şey oynamadığı halde itiliyor. neyse yabancı var hakemi geldi. artık eski beleş penaltıları biraz zor bulurlar.
haftalardır çok da iyi oynamadan kazandık. bir yerde takılacaktık.
acısını
21 ocak 2025 galatasaray dinamo kiev maçında çıkarırız umarım.