resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 576
    hakkında yürütülen linç kampanyası yüzünden üzüldüğüm teknik adam. oğlum resmen adamın geleceğini elinden almaya çalışıyorlar. aziz yıldırım diyor ki, eğer beni kızdırırsanız böyle yaparım işte. mesaj net. köşe yazarından, sağlık ekibine kadar... umarım ligin kaburüstü takımlarından bir tanesi ersun yanal ile anlaşır. anlaşır ve ersun yanal takımını üst sıralara oynayacak hale getirerek hakkında söylenenlerin tamamıyla iftira olduğunu kanıtlar.

    valla kimse kusura bakmasın. türk insanı tembeldir. ersun yanal da futbolcunun pestilini çıkaran bir teknik adam. futbolcular durumdan şikayetçi. emre, volkan... gördük emre efendiyi avrupa'da. kaldıramadı idmanları geri döndü. e aziz yıldırım zaten kendine aykut kocaman gibi bir kukla istiyor. baktı taraftar sitelerine... herkesin ağzında ersun yanal. biz galatasaraylılar bile adamın iyi iş çıkardığını kabul ettik. ismi kendi önüne geçmeye başladı... hop şutladı elemanı. şimdi de yok etme kampanyasını başlattı. aziz yıldırım 15 senesini vermiş kulübe. tabi ki her başarıda en önde o olmak zorunda. ersun yanal ne hakla öne çıktıysa, cezasını mutlaka çekmeli... mantık bu.

    oğlum adam fenerbahçe'ye ihanet etmedi, gidip en büyük düşmanıyla kader ortaklığı yapmadı, en büyük düşmanı fenerbahçe'yi karıştırmak için kulübe iğneleme dolu laflar ederken yanlarında oturup pişkin pişkin sırıtmadı, sadece takımı şampiyon yaptı ve gururuyla tazminatını da bırakarak ayrıldı... yapılana bak. bir de bizim fatih terim'e yaptığımıza bak. sonra da der ki taraftar fatih terim haketmediği şekilde gönderildi. galatasaray taraftarı haketmediği şekilde gönderilmek görsün. zira o işte böyle oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın