• 10391
    burdisso diye bir adam alındı burdisso diye bir adam alındı burdisso diye bir adam alındı böyle böyle 40 kere söylersek alınmış mı olacak bu adam ? bu mu çabamız ? galatasaray futbol takımına burdisso diye bir adam alınmadı kardeşim kiralıktı bu adam kiralık sözleşmesi bitti kulübüne geri döndü.

    hala burdisso burdisso bitmedi be ! kiralayıp taş gibi oynasaydı sonra kulübü bonservisini vermeseydi bu seferde vay kardeşim niye kiraladınız olacaktı.

    hajroviç ulan adam kendisi kabul etti zaten galatasaray'dan gitmek geri adım atmak ama ben ''oynamak'' istiyorum diye neden çünkü 5+3 te bu adam yabancı kontenjanından ''galatasaray'' da oynayamaz ama yerli statüsüne geçebilseydi cayır cayır oynayacaktı. ha bu adamı kaçırmanın mazereti mi ? değil ! bunda yönetimin suçu var mı ? fifa'da ki dava sonuçlanınca göreceğiz.

    salih kardeşim bu adamı geçen sezon devre arasında mecburen alacaktın sağ bekin şimdi götüne teneke bağladığımız sabri'ye stoper'de ulan 2 enayi çıkıp şunları istese de çaksak dediğimiz dany ile chedjou'dan birine kalmıştı. bu adam hem sağda hem stoper de oynamıştı kayseri'de sende tuttun kolundan getirdin ha pahalı mı ? evet neden ? çünkü hem kayseri'nin direk 11 oyuncusunu istiyorsun hem devre arasında istiyorsun hem yabancı kontenjanı sana kaçtı diye istiyorsun hem de süleyman hurma denen .... fenerli bir ..... tamam mı ? anlaştık mı ?

    ontivero bu adam ne adamı çocuk izlendi beğenildi alındı sonra oynadığı 1-2 maçta bizde taraftar olarak beğendik açın bakın entrylere ama kısmetini seveyim seninde çocuk -hatırlamıyorum şimdi- o kupa maçında o top direkten dönmeyeyip gol olsaydı en azından kiralayalım derdi herkes seni de bi sktr olup gitse de kurtulsak diye beklemezdi.

    dany - chedjou - eboue şu andadany bir fenerbahçe de bir de galatasaray da oynayamaz kardeşim 2 kere 2 4 bunun kadar net bu konu geri kalan 16 kulübün alayında ilk yazılır stoperde tahtaya kezachedjou belli adamda kumaş var birşey var yani ki lille bu adam ile şampiyon oldu geçelim şimdi yanındaki adam daha iyiymiş o yüzden ayaklarını o zaman bizde de semih tek oynasın bizde öyle götürelim ligi ama olmuyor işte bazen tutmuyor ama 5+3 te illaki kalır. eboue'yi bizim geçen sene başında göndermemiz gerekiyordu zaten fazladan şu anda başımıza bela eyvallah 10 numara 5 yıldız maçlar çıkardı ama 1.5 sene sonra her ayağına değildiğinde alnı yarılmış gibi 5 dk yatışlar faul almaya çalışıp kaybedilen puanlar miyadı doldu yolu açık olsun.

    bu sene olcan sinan nokta atışlar bir tane stoper bence de lazım doria'da olur ömer toprak'ta olur -yani yerli yabancı fark etmez- bir tane de gerçekten forvete ihtiyacımız var onda yerli yabancı farketmez diyemeyeceğim çünkü yerlinin en iyisi zaten bizde yabancı yırtıcı bir forvet şart -campbell tam adamı-

    yok muslera gelmemiş yok sneijder nerdeymiş kardeşim adamların canını mı alacaksın ikiside geçen sezon en çok oynayan adamlarından üzerine bide o sıcakta dünya kupasında oynadılar bırakta biraz da onlar dinlensin senin benim gibi klimanın altından entry girmiyor bu adamlar.

    bir de evet biz bu ülkenin avrupa'da ki açık ara en başarılı kulübüyüz evet biz türkiye'nin avrupa'ya açılan kapısıyız evet bu ülkeye avrupa'dan bir kupa daha gelecek ise yine bizim müzemize gelecek ama biz bu şampiyonlar liginde neden her sene çeyrek veya yarı final oynamak zorundayız. neden her sezona biz ligde şampiyonluk şampiyonlar liginde en az çeyrek final parolası ile başlıyoruz. ya bizden ekonomik olarak 20-30 kat rahat olan arsenaller dortmundlar monacolar vs. böyle bir kriter ile başlamıyor sezona.

    eğri oturup doğru konuşalım ki takıma yarın bir gün ulan sıçtınız sezona demeyelim bu sezoun hedefi ligde şampiyonluk kupa da genç oyunculara tecrübe şampiyonlar liginde gruptan çıkmadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın