• 10389
    profesyoneller tarafından yönetilecek denildiğinden itibaren profesyonelce yapılan tek bir iş dahi yok. yapılan bütün işler amatörce.

    hangisinden başlayacağım bilmiyorum. devre arasında alınan bir sürü oyuncu var ama oynayabilecek seviyede olan bir tek veysel sarı var. o da futbolcu kıtlığından oynatılıyor. eyvallah o da elinden geleni yapıyor.

    burdisso diye biri alında adamı hiç görmeden gönderildi. hajrovic olayı ise tam bir amatörlük. bu işe sebep olan derhal kovulmalı. adam kötü niyetli davranıp çekip gitmiş olabilir ama sen bu imkanı yaratmayacaksın.
    gelecek vaad ediyor diye ontivero denen bir çocuk geldi göndermek için kırk takla atıyoruz. salih dursun'u zaten gönderdik. adamın bonservisine 2 milyon verdik ama başka takıma bedavaya kiralık verdik.
    telles telles denildi ama ben daha bir numarasını görmedim. 6,5 milyon euro verdik ama pek olumlu sinyal alamadım. hadi sabrediyoruz onda bakalım ne çıkacak? umarım gelişir.

    salih+hajrovic+ontivero'ya toplam 7,5 milyon euro para verdik. hiç oynamadılar neredeyse. sneijder'e verdiğimiz parayı bu 3 çöp oyuncuya verdik.

    bunlar sineye çekilmez, görmezlikten gelinemez.

    en büyük sorun ise tamamen bir organizasyon sıkıntısı çekmemiz. takım 1 haftadır istanbul sıcağında antreman yapıyor. 2. kamp programımız yok. takım nereye gidecek, kimlerle maç yapacak belli değil. sezona tam olarak hazırlanamayacağız. üstüne transfer yapılacak mı o bile belli değil. yapılacaksa kimler yapılacak? tutturulmuş tarık+erkan öyle gidiyor. bu futbolcular geldikleri zaman mevcut yabancı futbolculardan hiçbirisini kesemeyecek. paralar yine oynamayacak oyuncuya gidecek.

    8 yabancıya düşmemiz lazım ama takımdan gönderilecek yabancılar hala gönderilmedi. üstüne kampa bile alınmadılar. adamlara büyük kötülük yapıyoruz. iş ahlakımız sıfır. göndereceksen bile adamı hazırlık kampına götür ve forma sok. hazır futbolcuyu satmak kolay olur. bir de gönderemezsen hazırlık kampı yapmamış olarak elinde kalacak.

    yapılan 2 doğru iş var. olcan ve sinan transferleri. nihayet doğru düzgün bir yedek kalecimiz oldu. bir de adam gibi yerli kanat oyuncumuz.

    diğer yapılan bütün işler amatörce.

    gidişat hiç iyi değil. karşımızda geçen seneden oturmuş kadrosuyla fenerbahçe var. oyununu çok farklı yönlere çekecek diego transferiyle birlikte. bizim sneijder ve muslera hala ortalarda yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın