• 10384
    -----------------------muslera----------------------------

    veysel/tarık---semih-----------x-------------telles

    ---------------melo--------selçuk---------------------

    olcan----------------sneijder------------------x

    -----------------------burak-------------------------

    şeklinde oynayacağımız kesin gibi. pivot santrafor demek forvetin ikilenmesi demek olacağını sanmıyorum. 4-2-3-1 oynayacağız dersek ne burak bu sistemin forveti, ne sneijder dikine gidebilen forvet arkası ne de kanatların golcü adamlar. madridte uçuk örnek olsa da ronaldo deli gibi skor yapıyor. bale aynı şekilde. dortmund ta reus çift haneleri görüyor. city kanatları hepsi 5-10 arası atıyor sorun olmuyor. arsenalde herkes skora katkı veriyor. biz sadece burak yılmaz'a kaldıysak yandık. 30 attığında bile skor üretmekte zorlanan takımdık. elmander 15 atıyordu ama melo-selçuk 25 yapıyordu o sezon. drogba'yı çok arayacağız ama sistem değişti artık ve bize kenar forvet lazım. 4 yabancı 5 yerli garanti. geriye 2 kişi kalıyor ve bunlardan biri yerli biri yabancı olacak. eğer bruma'yı kullanalım derseniz haklısınız ama bruma şu an için +3lük kalitede. düzenli şans bulup şanssızlığını kırarsa çift hanelere yaklaşabilir bu sezon ama kanattan ziyade forvet/kenar oynayan adam da lazım gibi. amrabat-aydın toplasan 3 gol atamıyor sezonda. hücum hattı için aklıma nedense gözden baya düşen robinho geldi. milan hücum hattında çok alternatifi olmasa da bu sezon avrupada yoklar. satın almak zor ama 1 yıllık robinho riski bir şey kaybettirmez gibi. robinho/bruma sol kanadı 40-50 maçlık maratonda rahatlıkla götürürler.

    he eğer kenar forvet bulamazsak ve fazlalıklardan kurtulursak hücum rotasyonuna kanat oyuncularının %99'u gibi beyinsiz olsa da moses'i isterim. hızlı ve güçlü sayılır. keita etkisi oluşturabilir. drogba'yı kullanarak kiralık olarak takıma kazandırılabilir. bu aralar villa'ya transferi muhtemel kiralık olarak.

    aklıma gelmişken kenar forvete dönersek ve olcan'ın sağ kanat oynayacağını düşünürsek yine sol tarafa sneijder kullanılarak lens düşünülebilir. o da türkiyede çok etkili olabilecek bir isim. ukrayna da olan karışıklıktan dolayı yoklanabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın