resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 5480
    başkanlığa geldiği ilk 2 yılda çok sesli bir yönetimle çalışıp çok güzel 2 yıl geçirdi. ancak her şey ani kongre kararı ile değişti. hatalar, plansız harcamalar arttı, doğru kararlar azaldı. arada olcan ve prandelli gibi doğru tercihler de var tabi.

    hajroviç skandalı, gereksiz bir antrenör değişikliği, yanlış antrenör seçimi, 2013-2014 devre arasında harcanan onca para ve son olarak futbol takımının sağ bek transferi için yapılan hatalar silsilesi. önce ne yapıldı, emmanuel eboue ve sabri gibi bu ligin bir çok takımında direk on bir oynayacak adamlar kadro dışı bırakıldı, yani eskişehir'e biz sana mecburuz ne kadar ihtiyacın varsa tarık'ın bonservisine ekle mesajı vermiş olduk. şimdi onlar aç gözlü satıcı biz is el mecbur kaldık. istediklerini vereceğiz tarık için. oysa kartlar doğru oynansa onlar paraya muhtaç satıcı biz ise takımda 3 tane sağ beki olan tok alıcı olacaktık.

    bir transfer sezonu daha hatalarla yürüyor, uefa ise finansal fair play için kapıyı çalmayı aşıp evde çaya misafirliğe geldi, faturayı bırakıp gitti. gelecek sefer tavrı farklı olur, kimse avrupa'dan bu sebeple men cezasının hesabını veremez başkanı olduğu kulüp galatasaray çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın