• 10365
    umut edilen haberler gelmedikce taraftarini karamsarliga iten takim.

    - hazirlik maci kotu gecti, savunma ve hucum alarm verdi.
    - kagit uzerinde 4-2-3-1 takima en uyan sistem gibi gorunse de performans kotuydu.
    - gonderilecek yabancilar elden cikarilabilmis degil. dany, eboue, ontivero hala takimda.
    - kadrodisi kalan yerlilerden sabri, engin, gokhan gibi isimler henuz kulup bulmus degil.
    - kalan yabancilardan amrabat ve chedjou teklif gelse gidecek pozisyondalar, ancak ortada bir hareketlilik yok.
    - sponsor bulunabilmis degil, finansal fairplay cezasi da eklenince butce kisitli.
    - gonderilen oyuncularin maaslarindan (drogba gibi) olusan butce de diger oyunculara sebepsizce verilen ucuk kontratlara harcandi.
    - gecen seneden zaten problemli olan savunma hatti guclendirilemedi. ustune alternatiflerden bircogu kadro disi.
    - semih-chedjou-hakan-koray dortlusu galatasaray'in temposunu ve seviyesini kaldirabilecek oyuncular degiller. ust duzey stopere ihtiyac var.
    - sag bek pozisyonunda sabri kamp kadrosu disinda kaldi, hamit umut vermiyor, veysel yetersiz. tarik'tan vazgecildi, sener soru isareti.
    - santrforda drogba'dan sonra top tutacak, sirti donuk oynayacak bir oyuncuya ihtiyac var ancak para yok, tek uygun yerli mevlut'ten vazgecilmis gibi.
    - takimi kontenjan acisindan rahatlatacak ust duzey yerlilerden gokhan inler, calhanoglu, omer toprak gibi isimler zaten gundem disi.
    - genel olarak transferi dusunulen yerllerden bir bir vazgeciliyor, listenin alt siralarina dogru iniliyor. ornekler mevlut ve tarik.
    - forvet hattina ayrilabilecek yabanci kontenjani yok gibi, ancak umut ve burak'la bir yere varmak cok guc gorunuyor.
    - gecen yil alinan ve yuksek performansla baslayan telles her gecen gun ustune koyacak diye beklenirken standard bir futbolcu olarak kalacak gibi.
    - takimin dinamosu melo 1 sene daha yaslandi, selcuk'un performansi eskisine donmus gibi gorunmuyor, burak 1 sene oncesini aratiyor.
    - genc/yeni oyunculardan one cikan, kesin forma bulur dedirten bir isim yok. sinan, koray, birhan one ciksa da en fazla yedek olacaklar gibi.
    - diger yandan saha disinda da tff ve siyaset'le iliskiler cok kotu durumda. galatasaray yonetiminin sevilmedigi ortada.
    - galatasaray yonetimi de cok isbilir bir goruntu cizmiyor. selcuk, burak, eray gibi oyuncularin kontratlari inanilmayacak seviyede.
    - ayrica hajrovic meselesi de gosterdigi uzere odemelerde de sikinti var. huzursuzluk yaratabilir.
    - diger rakip fenerbahce kadrosunu tamamen korudu, ustune diego'yu getirdi. komple bir kadrolari ve isleyen bir sistemleri var.
    - isin kotusu bunun disinda yazilacak bir cok madde daha var.

    bu sene sampiyonluk icin umutlanmak hic ama hic kolay gozukmuyor. isaretlere bakilinca unal aysal yonetimi gecen seneki yonetimsel hatalarinin bedelini bu sene de odemeye devam edecek. ilklerin kulubu galatasaray'in taraftarlari bizlere de bu kokusmus duzenin yildizi fenerbahceyi ilk kez 4. yildizi takarken izlemek dusecek gibi sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın