resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5219
    galatasaray kaptanına saygı göstermeyi bilmeyenlerce, galatasaray formasına saygısızlık etti diye eleştirilen futbolcu.

    şu tarihe kadar galatasaray forması en büyük saygıyı görmüştür. o formaya saygısızlık eden kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmamıştır. en büyük örneği kosecki'dir. galatasaray tarihinin gördüğü en efendi adamlardan biri taraftarın nankörlüğü sebebiyle yaşadığı travmanın etkisiyle teknik direktörü ile bir anlaşmazlık yaşamıştır mevzu budur. yoksa selçuk inan çok daha yüksek paraları reddederek üzerine geçirdiği galatasaray formasına saygısızlık etmek istememiştir. ama galatasaray taraftarının gerizekalı kısmı (ki üzülerek görüyorum önemli bir çoğunluk), olayı kaşıya kaşıya kangren haline getirme uğraşında. arda da böyle siktirdi gitti kulüpten. bu kafadaki adamlar sayesinde. başarısızlığın öfkesini takımın yıldızlarına yöneltmekten, psikolojilerini kontrol altına alamamaktan müzdarip bu kişiler sayesinde...

    neyse eleştirilerin kesilmesine zaten az kaldı. çünkü eleştiren taraftar profilini biliyorum. galatasaraylılıktan nasibini almamış, sadece başarı bekleyen, başarı olmadımı galatasaray kaptanının kız arkadaşına bile terbiyesizlik yapan bir yapı. 14/15 sezonu selçuk iyi oynayacaktır. bu gün eleştirenler de selçuk'un götünü yalamaya, kaptanımız kaptanımız diye sahiplenmeye başlayacaklardır.

    olay olmuş, üzerinden neredeyse 8 ay geçmiş. hala aynı huzursuzluğu gündemde tutma çabası. içinizdeki bu kadar nefretle nasıl yaşıyonuz oğlum siz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın