• 10335
    belli bir plan program çerçevesinde gittiğine inanmadığım takımımız. bazı iyi niyetli taraftarlarımızı görüyorum, yönetimin sistemli gittiğini düşünen ama sırf hoca değişiklikleri bile niyetimizi belli ediyor. terimle bir projeye başlamıştık ama geçen sezon malesef bizi olumsuz yöne çekti. yerine getirilen mancini'nin de bir projeyle gelmediği, sezon sonu yollanmasıyla ortaya çıktı. daha sonra da fellik fellik hoca aradık. neyse ki sular şimdilik duruldu ve prandelli hocamızla sezon çalışmaları başladı. ama oyuncu kadrosu nedense bana hiç yeterli gözükmüyor. geçtiğimiz sezonki hatalarımızdan ders çıkarmalıyız, denenmişi denememeliyiz diye düşünüyorum. umut-burak forvet hattıyla sezona başlamamız cidden her şeyi başlamadan bitirir, sağ bekte hamit-veysel de keza öyle, ya da stoperde semih-chedjou. elbette geçen sezonki formsuzluklar bu yıl giderilebilir, selçuk, burak gibi oyuncularımız sezon içinde daha fazla katkı verip bizi bir tık yükseltirler ama hiç de öyle bahsedildiği gibi, 3 kulvarda yarışabilecek alternatifli kadromuz yok, tanıyoruz bu oyuncu grubunu artık. aydın'dan, emre'den, yekta'dan aldığımız verim çok limitli sezon içinde. bu yıl farklı olacağına inanmamız için sebep ne? en kısa zamanda sağ bek ve forvet transferi, tabi ki mümkünse yerli, yapmamız gerekiyor. daha sonra da chedjou ve dany yerine yabancı bir stoper ve açıkçası benim hala büyük bir istekle beklediğim gökhan töre düşünülmeli. doğru adımlar atmamız gereken dönemi boş geçiyoruz, malesef.

    en çok korktuğum olay da sneijder'in apar topar satılması ve bütün planlarımızın tekrardan değişmesi. böyle bir niyet varsa hemen sonuca geçirilmeli ve gelecek parayla yabancı forvet aramalıyız. ben şahsen sneijder'in kalmasını çok istiyorum ama böyle bir şey olursa durumu da lehimize çevirmemiz şart. ilk 11'den yabancı hakkımız doğacak ve üst seviye 1-2 adam alabilecek durumda da olabiliriz.

    bu sezonun önemini hala daha kavrayabilmiş gözükmüyoruz bana, camia olarak. en büyük rakibimiz fenerbahçe çok istikrarlı bir takım oldu, ülkede alışılmadık bir iş yapıp tek transferle sezona girecekler, yani kemikleşmiş bir oyuncu grubu ve oyun şekli olacak. geçen yıla göre zorlanacaklarını düşünüyorum ama hala daha maçları açabilecek kilit işleri yapacak kaliteleri var, biz ise geçen seneki deplasman felaketini bu yıl yaşamadan, yarışın içinde kalmalıyız. şampiyonluk dışındaki sonuçlar bizi zor duruma sokacak. şampiyonlar liginde de yine gruptan çıkma amacımız var, ama bu yıl bizi sahada sürükleyebilecek bir drogba'mız yok. hali hazırda sürpriz bir koray günter çıkışı, ya da geçen yıl sakatlıktan yararlanamadığımız bruma'nın patlaması bizi başka yerlere sürükleyebilir, ama bunların dışında neler olacağını ön görmek pek zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın