• 19703
    "buraya imza attığımda o kadar çabuk takıma gireceğimiz düşünmüyordum. g.saray ve benim projem 4 senelikti. 4 sene burada geçirmek, kendimi geliştirmek ve yer bulmak istiyorum. 8 tane maça çıkabildim, az dakikalar oynadım ama benim için yine de güzeldi. tabii ki yeterli değil ama yeni geldiğim bir ortam ve ülkeydi. mancini beni hemen takıma koyarak güvendiğini gösterdi. bu da bana bu sene için güven verdi. inşallah bu sene formayı daha çok kaparım. fiziksel ve kafa olarak kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. almanya'da çok iyi bir hoca ve takımla çalıştım burada da çok iyi bir hocayla çalışacağım. maçlarda biraz da şansım olursa bu işi başarabilirim. kendime güveniyorum."

    "ben en sevdiğim futbolculardan birisi matt hummels. dünya kupası'nda da gördük. aynı takımda da oynadığım için gurur duyuyorum. dünya kupası'ndaki en iyi stoperlerin arasına girmiştir."

    "ilk geldiğim zamanlar biraz korkmuştum. insanlarla anlaşabilir miyim diye düşünüyordum. ama burada çok güzel bir ortama geldim. oyuncular, yöneticiler, çalışanlar hepsi çok sıcakkanlıydı. yardımcı olmaya çalıştılar. bu yüzden buraya geldiğim için çok mutluyum."

    "transferle menajerim ilgileniyor. ben bilmek istemiyorum. bir şey soracaklar onu arayıp konuşuyor. g.saray'dan teklif geldikten sonra mancini 2-3 defa aradı. o yüzden teklif çok ciddi geldi. mancini ile konuşmalarımız da güzel geçti. ben de buraya geldim o yüzden."

    koray günter
App Store'dan indirin Google Play'den alın