• 10313
    3 senede kazandığı kupalarla büyük kadro olduğunu gösterdi, teknik adamların oluşturacağı anlayışla, alamayacağı kupa yok diye düşünüyorum.

    bu sezon, prandellinin bir çok maçta anlayış değiştireceği yazıldı çizildi. maça göre taktik uygulanacak ama bu sistem ve diziliş tarzında değil, ufak değişiklikler olacağını düşünüyorum.

    http://www.kadronukur.com/...c08fd64de1-1206.html
    ideal kadro

    top rakipteyken diziliş
    http://www.kadronukur.com/...92a0c33a33-1209.html

    http://www.kadronukur.com/...e5e28b65d0-1211.html
    hücum dizilişi

    örneğin, top rakipteyken dizilişimiz, deplasmanlarda farklı olabilir. deplasmanlarda, eskişehir sivas trabzon gibi takımlarla oynadığımızda, amrabat'ı kadroda görme ihtimalimiz yüksek, fizik gücü yüksek bi kanat oyuncusu, savunmaya ve hücuma katkısı yüksek olur. rakip yıprandığında, amrabat- olcan & bruma değişikliği çok mantıklı olur.

    hamit geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabilir hızlı oynayabilen takımlara karşı. bazı dakikalarda onun bindirme yapamayacak olması dezavantajdır, veysel ya da kadro dışı olsa bile sabrinin bindirmelerine ihtiyaç duyabiliriz. ilerde çok risk almadığımız maçlarda, sağda hamit adım attırmaz tabi.

    kadroyu enine boyuna incelediğimizde maça göre anlayış ve maça göre kadro fikrine uygun bi takım var. prandelli taşları yerine oturttuğunda, sezon boyunca iyi bi takım izleyeceğimize eminim. ilk haftalar kıstas değil. galatasarayı özledik ulan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın