• 10312
    eğer tarık alınamıyorsa veysel veya hamit'le bütün sezon sıkıntı olabilir. iki oyuncunun da orjinal yeri sağ bek değil. ne yapıp edip tarık alınmalı.
    aynı şekilde sol bekte telles garanti ama ligdeki maçlarda 5 yabancı kısıtlamasına takılabilir. onu da yedekleyecek iyi bir sol bek için de tek aday ishak.
    iki oyuncu için de kullanılabilecek takasta tonla oyuncumuz var.
    orta sahada selçuk ve melo'dan kurulu bir orta sahanın iyi işlemesi için kenarlarda oynayan oyuncuların top rakipte iken ortaya yaklaşıp alanı daraltıp prese katkı yapmaları, top çalmaları şart. 3 sene önce selçuk ve melo'yu muhteşem yapan emre ve engin'in inanılmaz katkısı ve öndeki elmander'in yaptığı presti. tekrar aynı yapıyı kuramazsak 3 yıl daha yaşlanmış selçuk ve melo ile kurulan orta saha çöker.
    olcan'ın defansif kökenli oluşu, sol bekte oynamış olması, koşan bir oyuncu olması avantaj. aynı şekilde diğer kanatta oynayacak olan bruma veya her kimse onun da kesinlikle oyunun iki yönünde de katılması şart. bunu yaparsak selçuk&melo ikilisinden maksimum verimi alırız.

    ancak ben hala ilerideki snayderin varlığından ötürü ortaya ben presçi, top çalan, rakibi rahatsız eden veli tarzı bir oyuncu alınması taraftarıyım. türk olarak var mıdır bilmiyorum ama sanki şart gibi. geçtiğimiz yıl en büyük problemimiz rakibe oynamak için alan bırakmamız, rahat rahat pas yapmasına müsade etmemizdi. döndürmememiz lazım. bunun için de takım halinde önde basmak devamlı rakibi hataya zorlamak lazım.

    yekta, emre, furkan, umut gündoğan, veysel vb... oyuncular bu role soyunabilir mi ya da dışardan mı bulmak lazım.

    son olarak da santrafor için sadece burak ve umut'la sezona başlamanın büyük bir risk olduğunu düşünüyorum. şu an tek yabancı hakkımız var. chejdou gitmediği sürece ki gidecek gibi durmuyor, yabancı bir italyan stoper alma şansımız yok. beklere de alınırsa türk alınır. geriye tek anlamlı yer santrafor kalıyor.

    balotelli transferi gibi bir golcü hem spektaküler olur rakiplere gözdağı verir, hem taraftarı coşturur kombine ve forma satışlarını patlatır hem de takıma çok faydalı olur. burak ve umur zaten sayısal olarak 2 kişi oldukları için yetersiz. bir üçüncü şart. ama üçüncü alınacak kişinin nitelikleri de burak ve umut'u tamamlamalı.

    balotelli sırtı dönük oyunu bilen, top tutan, top saklayan, faul alan, iki ayakla adam geçen, uzaktan vurabilen, tekniği yüksek, fiziği güçlü üstelik çok da genç. ben yönetimin yerinde olsam tek atımlık barutum olsa hiç düşünmez gider balotelli'yi alırım.

    drogba sonsı ihtiyacımız olan pivot santraforun tüm özelliklerini taşıyor. üstelik prandelli gibi onu yakından tanıyan bir hoca da burada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın