resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5466
    olası bir wesley sneijder transferinde, kesinlikle suçlu bulmayacağım galatasaray başkanı. tabi ki minimum 20 milyon euro'ya satılması şartıyla.

    sayın başkan'ın dediğine göre, sneijder'in sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi varmış. yani bir kulüp bu parayı verdiği an, sneijder'i alabilir. başkan'ın fazla yapabileceği bir şey yok bence. ancak sneijder kesin bir dille gitmek istemiyorum derse, o zaman devreye girmesi lazım. bir kulüp bu parayı verir ve sneijder de gitmek isterse yapabilecek fazla bir şey yok.

    7,5 milyon euro'ya aldığın bir adamı, 1,5 sene sonra 20 milyon euro'ya satmak, o adamın ismi sneijder bile olsa, pek kötü bir transfer hamlesi olmasa gerek. tabi ki ben de şıno'nun gitmesini istemiyorum. o ayrı mesele. zaten resmiyete dökülmüş bir durum yok. sadece başkan'ı şu konuda biraz eleştirebiliriz, "sneijder'in 20 milyon euro'ya serbest kalma maddesi var" açıklamasını yapıp, sanki sneijder'i satılığa çıkarır gibi bir hava yaratması oldu. bence gerek yoktu bunu söylemesine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın