resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5459
    bilmem kaç yıldır tayyip galatasaray başkanına randevu vermiyor bilmem ne diye söylenen biziz, davet edildiği tayyip'in basın toplantısına katıldı diye söylenen de biziz. nedir bizim orta yolumuz ya? benim hiç ama hiç hoşuma gitmedi bu durum ama ben eminim ki gitmek zorunda. burada hede hödö edenlerden bir tanesi galatasaray başkanı olsa onlar da gitmek zorunda olduklarını anlarlardı. bukadar abartmayın ya hele adnan polat'ın yaptığıyla sakın ha bir tutmayın çünkü ikisini bir tutmak hem olayı yıllardır anlayamamış olduğunuzu hem de galatasaray başkanına karşı art niyetli olduğunuzu gösterir.

    türkiye'nin en önde gelen camialarından galatasaray'ın başkanı başbakan tarafından biryere davet ediliyorsa kusura bakmayın gerçekten geçerli bir sebebi yoksa katılmalıdır. bunun tayyip'in ne derece bir .......* olduğu ile hiç bir alakası yoktur.

    buradaki insanlar bazı konularda bariz bir şekilde zıvanadan çıkmış, durumdan vazife çıkartır olmuşlar. galatasaray'ın ismi, arması ve renkleri yani forması dışında hiçbir şeyin katı savunucusu değilim diğer yandan türkiye'nin bulunduğu kaos ortamı en akil adamın bile boğazına kadar getirmiş, kimsenin birşeye sabrı ve anlayışı kalmamış durumda ama eşşeğin götüne de su kaçırmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın