resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5435
    11 temmuz 2014 tarihinde katildigi bir organizasyon uzerinden elestirilen galatasaray spor kulubu baskani
    tabi ki elestiri herkesin en dogal hakki. bu konuda da elestirilebilir, aksini iddia edemeyiz. ancak sanki ulke olarak, insanlar olarak, normal bir donemden geciyormusuz gibi, boylesi alakasiz bir organizasyona, alakasiz insanlar ile katilmasi bize neden bu kadar garip geliyor, onu anlayabilmis degilim.

    bu ulkede malum gezi olaylari sirasinda gordugunu soyleyen bezmialem camii imami, durust oldugu icin, sirf ondan istenilen yalanlari soyleyemedigi icin gorev yerinden oldu. basbakan o adamla hic ugrasmaz herhalde diye dusunuyordu herkes ama yerini degistirdiler adamin. bir kisi de abi ne oluyor diyemedi yukaridakilerden. dunya'nin en garip ve herhalde stressiz isini yapan bir imama takan bir duzen var su an tepede. normal bir durum yok su an. ya destek gorursun, ya da yaptirima ugrarsin donemi var. 50 sene sonra bugun basbakan taraftari olanlarin bile ya hakikaten hic farkinda degildik, ne baski ortami varmis diyecegi bir donemdeyiz. kendi halinde bir imami istediklerini soylemedi diye suren bir adam, destegini gormedigi anda galatasaray kulubunu ve baskanini ne hale sokabilir tahmin edebiliyor musunuz?

    evet elestirilmeli kendisi, itirazim yok. ancak goz onunde bulundurulmasi detaylar var. bunlari bence atlamayalim ve dozunu ona gore ayarlayalim. ve yine sunu soyleyeyim, baskan olmak, bazen taraftar duygusalliginin verecegi kararlari ertelemeyi gerektirir. sirf o taraftarlar uzulmesin diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın