• 415
    trabzonspor'a döndük resmen. adamlar 3 yıldır kupa verilecek diye beklemekten top mop oynayamadılar. kupa bizim hakkımızdı deyip 3 sene kendilerini oyaladılar. peki ne oldu? olan tek şey şampiyon takım piç oldu. adamlar fener nefreti yüzünden bizi gormediler bile. selçuk'u burak'ı aldık daha anlayamadılar bile. fener dusecek olsa bile bizim o hale dusmemize gerek yok.

    ayrıca 3 yıldır yaptıkları hamlelerde hiç düşecek bir takım havası yok. transferde bizim sneijder'e verdiğimiz parayi katlarını sow'a krasic'e meireles' e emenike'ye gözü kapalı veriyor adamlar. düşecek bir takım bu paralari harcayamaz. hatırlarsanız mehmet ali aydınlar dönemindeki suursuzluk yok. o zaman lugano emenike dos santos hepsi bir anda elden cikarilmisti. şimdiki adımları çok daha mantıklı ve normal birtakım gibi.

    bununla beraber bu para nerden geliyor o da muamma. tahminim fenerbahçe camiası fenerbahçe kulübüne gerçekten değer veriyor. bizim gibi liseli tayfanın galatasaray'ı kendi malı gördüğü gibi görmüyor. bizim yöneticilerin çok azı kendine fayda sağlamak niyetinde olmadan yötetime katılıyor. fenerbahçe'de ise her ne kadar yönetimsel olarak bir hiç olsa da yönetimleri fenerbahçe'nin her türlü açığını kapatıp desteğini esirgemiyorlar. parasal olarak da aynı şekilde. şl geliri, stat geliri fb.den fazla olmasına rağmen bizim takımın beli bir türlü doğrulmuyor. bu da fener yöneticilerinin para yardımıyla olsa gerek.

    bu para desteğini uefa ve fifa'ya da yaptıklarını düşünüyorum. bu garanti bankası uefa ve fifa sponsorluk muhabbeti vardı hatırlarsanız. böyle üstü kapalı rüşvetlerle bu iş kapatıldı gibi. ki bahsettiğimiz fifa'nın katar dünya kupası rüşvet muhabbetleri de hala aklımızda. yani yok orası türkiye değil. adamın seyinden kan alırlar kamil falan filan yok. yani türkiye devleti, koç grubu, fenerbahçe olmazsa para kazanamayız diyen ünal aysal oldukça bu fener düşmeeeeez.

    demem o ki biz de artık fazla kurcalamayalım. düşerse ne ala düşmezse de koyar geçeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın