resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8777
    filmlerde hep görürüz. sevgilisine ya da eşine kızıp en yakın arkadaşıyla ilişki yaşanır. işte fatih terim de öyle bir durumda. fakat böylesi ergen tavırlar imparator dediğimiz adama yakışmıyor. terim galatasaray'ın bayrak adamıdır. galatasaray'ın tüm kadrosuyla, divan kuruluyla, kongresiyle, taraftarıyla karşı olduğu yönetimle iş yapması kabul edilecek bir durum değil. bu çok ağır geliyor. hele hele yabancı sayısına bu kadar karşıyken ve galatasaray teknik direktörüyken mevcut tf yönetimine yaptığı açıklamalar hala hafızalarda tazeyken getirilen 5+3 kuralı onun ikiyüzlü olduğunu ve sıfatı olan türkiye futbol direktör tanımının ne kadar içi boş olduğunu gösterir. evet ben terim hayranı olan birisi olarak söylüyorum. resmen ihanete uğradım.

    ünal aysal yanlış şekilde göndermiştir hatta gönderme kararı bile yanlıştır ama terim'in bu davranışı kabul edilemez. asolan galatasaray ise bu olmaz terim.

    bu saatten sonra fatih terim'in galatasaray'a ne teknik adam ne de yönetici sıfatıyla geri dönmesine karşıyım. bu ihanet unutulmaz. çok ağır çünkü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın