• 10264
    şimdiye kadar kaybettiği iki ismin takıma katkısı göz ardı edilmekte. bu isimlerin yerine mutlaka maksimumunu verebilecek isimler alınmalı aksi taktirde kanat takviyesi havada kalacak.
    drogba iç saha maçlarına banko galibiyet yazmamızın bir numaralı sebebiydi, artık yok, yerine gelecek forvetin kendisi kadar etkili olamayacağı bence çok açık. burak'la tek forvet oynamak bu duruma çare olacak mı göreceğiz. bence açığı kapatılamaz bir isim.
    eboue her ne kadar hepimizi yerde yatmalarıyla usandırsada topla driplingi olup gol şansları yaratabilen bir isimdi, muhtemelen kadroda düşünülmüyor. yerine oynayacak en iyi alternatifimiz sabri, malesef güvenilir değil. tarık transferi çok önemli.

    öte yandan takımımız için şimdilik teoride olumlu durumlar da gelişmekte.
    telles'in performansı önünde gerçek bir kanat oynamasıyla birlikte artacaktır. hepimiz gibi bende bruma'nın sağlıklı döneceğini varsayarak bir kanada onu, diğer kanada olcan'ı yerleştiriyorum. bruma iş yapamadığında yerine girecek amrabat etkili olabilecek bir isim. genelde olmasada bazen bazı oyuncular kötü dönemlerden sonra toparlar, amrabatı izleyip göreceğiz. maaşı çok olmadığı için abartacak bir durum yok.
    prandelli babacan bir karakter diyorlar, ben şahsen tanışmadığım için bilemiyorum ancak doğruysa bu tavır sabri'ye yarar. hocasıyla arasında bir bağ oluşabilirse ve sağ beke transfer yapmaz isek ilk 11 için sağ bekte denenecek ilk isim olacağını düşünüyorum. umarım başarılı olur. malesef neredeyse bütün yerli oyuncularımızın performansında hocanın insan ilişkileri çok belirleyici olacak. malesef diyorum çünkü bu durum profesyonellik dışı. umarım beklenildiği gibi olur.
    kalemiz sağlam ellerde.
    kadroya göre en ideal taktik 4-2-3-1 olarak duruyor, ben melonun top bizdeyken selçuğun biraz daha önünde yer alacağını düşünüyorum. selçuk daha çok orta alanda atak gelişimini belirleyecektir. bunu çok iyi yapabilecek bir oyuncu, asıl görevi de bu olmalı bence. melonun dripling ve ver-kaç yeteneğinden kesinlikle faydanalanmalı prandelli.
    brumanın performansına göre stoperde ya semih-hakan, ya da semih-chedjou'yu izleriz.

    özetle bu sezon hem yönetim hem taraftar takımı 4. yıldız hedefinde birleştirmeli. şampiyonlar liginde sürekli oynayan 5 yabancıyla iş yapmak gerçekten çok zor, yinede galatasaray elinden gelenin en iyisini yapacaktır. ancak içimden bir ses bu sezon 3. olup avrupa kupası finalini zorlamanın kulübün daha çok işine geleceğini söylüyor. benim şahsi tercihim ise şampiyonlar ligi çeyrek finalinin şampiyonluk kadar değerli olduğu yönünde. ancak malesef gerek yanlı medya, gerek ülkedeki futbol görüşü avrupada zor bi deplasmanda alınan bir galibiyetten sonra içerideki akhisar yenilgisini daha önemli görüyor.
    bu nedenle yönetim ve hocanın iyi bir stratejiyle takımı sürekli hedefte ve hazır tutması gerekmekte.
    başarabileceği çok şey var bu takımın. sadece önünün açılması için bir kaç sezonu daha kayıpsız atlatması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın