resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 8751
    bazı kesim istesede istemesede galatasaray, ismini temsil ettiği camiadan almıştır, bir geleneğin bir kültürün adıdır. 1481 yılından günümüze, bir çok duayen, yazar, çizer,siyasetçi, yani milletin ileri gelenlerinin, aydınlarının çıktığı bir kurumdur. nitekim başta ali sami yen olmak üzere, metin oktay gibi isimlerde bu kültürün en iyi temsilcilerindendir. ne yazık ki burayı özellikle belirtmek istiyorum "ne yazık ki" galatasaray'ın yakın tarihine damga vuran, önemli başarılara imza atan, bir nevi efsane olabilen bir insanın, camiaya bu kadar zıt gitmesi, güce tapan, "yalaka" diye tabir edebileceğimiz hareketler içine giren, kimi açıklamaları ile faşistliğin dibine vuran, benim gibi galatasaray'a aşık, belli değerleri olan, galatasaray ismini harf harf ezberlemiş, kültürünü harf harf özümsemiş insanlar için utanç kaynağı olabilmeyi başarmış bir insan olarak bu kültürü yansıtmayan, sadece cebini, ismini düşünen galatasaray'ın ne demek olduğunu anlayamayan eski ve bir daha dönmesini istemediğim teknik direktör.

    hepsini okumak istemiyorum kısa kes diyenler için: galatasaray adına utanılması gereken, galatasaray kültüründen yoksun, gücü seven ve malesef kulübün yakın tarihine etki etmiş teknik direktör.

    peşin edit: daha önceki entrylerim arasında kendisine edilmiş bir sürü iltifat ve övgü dolu cümleler görebilirsiniz, fakat o zamanlar gerçekten onun için aslolan galatasaray olduğunu düşündüğüm için bu tür kişisel özelliklerini görmezden geliyor hatta ortamlarda kendisini savunuyordum. fakat o ego ve güce tapma duygusu, bir sene önce düşmanım dediği adamların kader ortağı olmasını sağladıktan sonra kendisi ile ilgili tüm düşüncelerim oturdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın